Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Louis Munteanu, la Farul Constanța, și pentru revenirea sub tricolor. „În România, se caută un atacant, nu?“

ro

17 Aug, 2022 00:00 1809 Marime text
 

 
  • Format în Academia Hagi, care l-a lansat în fotbalul mare, Louis Munteanu este un alt jucător repatriat de „marinari“ pentru această stagiune.
 
Farul Constanța l-a achiziționat și pe tânărul atacant Louis Munteanu, împrumutat pe litoral de clubul italian Fiorentina până la finele sezonului 2022/2023.
 
Format în Academia Hagi, care l-a lansat în fotbalul mare, Louis Munteanu este un alt jucător repatriat de „marinari“ pentru această stagiune. „Suntem bucuroși că a venit înapoi, să-l ajutăm, e jucătorul care ne-a dat foarte mult cât a fost cu noi, i-am mulțumit și trebuia să-i facem și noi un lucru foarte bun. S-a ivit această ocazie și am zis 100% să vină, să joace, să-i dăm minute. Să-l ajutăm să reintre în circuit, pentru echipa națională, la toate loturile. În România se caută un atacant, nu? Parcă așa văd eu din ce spunem toți în ultimul timp. Ia uitați-vă la loturile naționale dacă există altul în afara lui Louis Munteanu, număr 9! Vorbesc de cei tineri, foarte tineri, nu de cei consacrați. Are goluri, goluri, goluri și de toate și e acolo“, a spus Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.
 
„Nimeni nu deține rețeta perfectă“
 
Vorbind despre acomodarea jucătorilor la noile echipe, „Regele“ a dat exemplul fotbaliștilor de la cluburile mari. „Louis Munteanu a trecut printr-o perioadă dificilă, poate de acomodare. Nu săriți repede, că nici cel de 100 de milioane de la Real Madrid nu s-a acomodat. Da? De 100 de milioane. Așa-i blamăm pe jucătorii români, dar cei de 100 de milioane de la Real Madrid care nu se adaptează? Vreo patru! Vreo trei la Barcelona care nu s-au adaptat! Și se cheamă hazard. Deci nu oricine! Și s-au plătit bani de bani. Nimeni nu deține rețeta perfectă. Depinde, suntem oameni, o dată ne iese, o dată nu. Așa e în viață. Cei de afară sunt mai relaxați ca noi. Noi suntem destul de închistați, destul de presionați nu știu de ce. Dar probabil vor veni și zile bune în România, mai frumoase, astfel încât să ne destindem și noi mai mult“, a punctat Hagi.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Louis Munteanu, împrumutat de AC Fiorentina la Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii