Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Louis Munteanu, de la FC Viitorul, e primul fotbalist născut în anul 2002 care marchează în Liga 1

ro

07 Nov, 2019 00:00 2419 Marime text
Golul care a închis tabela, la 3-0, în meciul FC Viitorul - Chindia Târgovişte, din etapa a 15-a a Ligii 1, i-a aparţinut tânărului Louis Munteanu, în vârstă de 17 ani şi patru luni.
 
Acesta a înscris în premieră în prima ligă a fotbalului românesc, la doar al doilea său meci în Liga 1! Totodată, Louis Munteanu este primul fotbalist născut în anul 2002 care marchează în Liga 1. De altfel, toate cele trei goluri ale partidei le-au aparţinut unor jucători Under-21: George Ganea, Radu Boboc şi Louis Munteanu. În partida FC Viitorul - Chindia, la gazde au evoluat cinci jucători care respectă regula U-21: fundaşul dreapta Radu Boboc (integralist), mijlocaşul Andrei Ciobanu (integralist), atacantul George Ganea (titular, a evoluat până în minutul 73), atacantul Louis Munteanu (a evoluat din minutul 57) şi mijlocaşul Marco Dulca (trimis pe teren din minutul 84).  
 
Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook a lui Louis Munteanu.  
 
Citeşte şi:
 
Louis Munteanu, noul puşti minune de la FC Viitorul O zi de neuitat. La 17 ani, a marcat primul gol în Liga 1! Ce i-a spus Hagi (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii