Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, în proiectul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

06 Oct, 2022 13:01 3702 Marime text


Farul Constanta a continuat și în această săptămână programul „Învătăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță“. 

Astăzi, doi dintre componenții primei echipe (Denis Alibec și Jeremy Corinus), împreună cu internaționalul de juniori Robert Băceanu și cu Nicoleta Deca, de la echipa feminină a Farului, alături de alți oficiali ai clubului constănțean, au vizitat Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“ din municipiu.


Din partea Farului au mai fost prezenți Costin Mega (director de marketing), Ion Constantinescu (responsabil cu partea școlară la Academia Hagi), Alex Mățel (team manager la echipa mare) și Sorin Teodoreanu (ofițer de presă). ISJ Constanța a fost reprezentat de Gabriel Georgescu (inspector de educație fizică și sport). De la acțiune nu au lipsit directorul școlii, Ion Laurernțiu Ghilea și Florentina Cristina Georgescu și Ana-Maria Manea (profesoare de sport).

Copiii au făcut poze cu jucătorii și cu golgetera echipei feminine și au primit autografe, dar și un tricou înrămat cu autografele componenților liderului Superligii și mingi de fotbal semnate de Gheorghe Hagi, urmând ca săptămâna viitoare să le fie oferite și 50 de bilete la următorul meci pe teren propriu al Farului, cu U Cluj.

În final, elevii au încins o partidă de fotbal cu oaspeții de la Farul. 

Proiectul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță“ a fost lansat săptămâna trecută de Farul împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prima vizită fiind la Școala nr. 28 „Dan Barbilian“ Constanța.



„În urma colaborării extinse cu Inspectoratul Școlar Județean, cu sprijinul inspectorului general Sorin Mihai, al inspectorului general adjunct Daniela Stan și a inspectorului școlar Gabriel Georgescu, echipa tuturor constănțenilor se va afla mereu atât în mijlocul copiilor din învățământul primar, cât si din cel gimnazial, liceal și universitar. Farul Constanța consideră că școala este primul pas spre performanță, iar educația reprezintă un mijloc sigur spre un viitor în care fiecare vis poate deveni realitate“, este mesajul clubului de fotbal. 

 
 

Citește și:

„Învățăm să fim campioni“
Reprezentanți ai Farului Constanța, în vizită la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ (GALERIE FOTO + VIDEO) 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii