Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 3-a Înfrângeri pentru Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia în etapa a 24-a (galerie foto)

ro

20 Apr, 2019 19:35 2726 Marime text
Reprezentantele județului Constanța în seria secundă a Ligii a 3-a la fotbal au susținut astăzi meciurile din etapa a 24-a de campionat și ambele au înregistrat înfrângeri.

CS Medgidia a jucat pe teren propriu cu Unirea Slobozia, echipă mai bine clasată, aflată pe locul doi, care s-a impus cu 3-2.

Gazdele au condus însă cu 1-0 (după ce Constantin Coman a deschis scorul în minutul 1) și cu 2-1 (15, aclași Coman), echipa ialomițeană revenind de fiecare dată, în minutele 9 (Florin Ibrian) și 21 (Mihăiță Năstase). Partida părea că se îndreaptă spre o remiză, însă în prelungirile partidei, Unirea a punctat pentru 3-2 (Vasile Bucă) și pentru victorie! 

Axiopolis a evoluat în fieful Sportului Chiscani, care a câștigat in extremis cu 2-1, marcând golul victoriei în minutul 90+3!

Gazdele au deschis scorul în minutul 30 (Emanuel Moldoveanu), iar peste nouă minute căpitanul lui Axiopolis, Gheorghe Andrescu, a egalat. În timpul partidei, Axiopolis a avut și două goluri anulate, pe motiv de ofsaid, iar finalmente a pierdut, în prelungiri, după golul lui Claudiu Zaharia.

Antrenorul lui Axiopolis, Ionel Melenco, a mizat pe: Nanu - Crânganu (83 Uzun), Bumbac, Andrescu, M. Hristu - Anton, Vieru (90 L. Gheorghe), Zugravu - Pâslaru (90+2 Pena), Sârbu (70 Rusu), Loloț. Rezerve neutilizate: Puia - V. Hristu și E. Răducanu.  

În clasament, Axiopolis e pe locul opt, cu 26 de puncte, în vreme ce formația din Medgidia ocupă poziția a 12-a, cu 22 de puncte. 

Sursa foto: Facebook (Florin Nanu)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii