Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul Diviziei Naţionale Patru rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, convocaţi la echipa naţională

ro

26 Jan, 2018 00:00 2601 Marime text
Patru rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, liderul Diviziei Naţionale de seniori, au fost convocaţi la primul stagiu de pregătire pe 2018 al echipei naţionale Under-20 a României.
 
Este vorba de Flavian Cuprian (pilier), Adrian Ţală (taloner), Gabriel Ciorbac (linia a III-a) şi Andrei Homiuc (mijlocaş la grămadă). Pentru acţiunea care este în desfăşurare (până pe 30 ianuarie) la Izvorani, staff-ul echipei reprezentative a convocat 32 de sportivi şi doar Bârlad (5) şi CSM Bucureşti (5) au mai mulţi rugbyşti chemaţi decât Tomitanii.
 
„Obiectivul acestui stagiu este testarea potenţialului echipei în vederea formării unui nucleu competitiv pentru Campionatul European de U-20, care va avea loc la Lisabona, între 7 şi 15 aprilie“, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby.
 
Antrenată de Cristian Cojocaru, tânăra echipă de rugby Tomitanii Constanţa, nou promovată în Divizia Naţională de seniori (eşalonul al doilea al rugby-ului românesc), a încheiat anul 2017 pe primul loc, la diferenţă de cinci puncte faţă de a doua clasată. Formaţia de pe litoral, care are şase victorii şi o înfrângere în şapte partide, este revelaţia competiţiei.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii