Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La trei zile după meciul contra Chindiei Marți, FC Viitorul întâlnește FC Botoșani în Liga 1

ro

15 Dec, 2020 00:00 2798 Marime text
  • În 12 meciuri jucate până acum în campionat, FC Viitorul a acumulat 17 puncte, având patru victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri.
 
La trei zile de la meciul pe care l-a susținut în deplasare contra Chindiei Târgoviște, 1-1 în etapa a 13-a a Ligii 1, FC Viitorul susține, marți, 15 decembrie, confruntarea din runda a 14-a, acasă cu FC Botoșani.
 
Partida va fi găzduită, de la ora 21.00, de arena principală a Academiei Hagi, de la Ovidiu. Înaintea meciului UTA - U Craiova, de luni, care a închis etapa a 13-a, formația de pe litoral ocupa locul șase (poziție de play-off), cu 17 puncte, având în 12 meciuri jucate patru victorii, cinci egaluri și trei înfrângeri, golaveraj 18-18. Cum UTA a pierdut cu 1-2, echipa de pe litoral a rămas pe șase. FC Viitorul are de disputat și o restanță, cu FC Hermannstadt. De cealaltă parte, FC Botoșani se află pe poziția a zecea, cu 14 puncte din 13 meciuri. În runda anterioară, echipa antrenată de Marius Croitoru a remizat în propriul fief cu Astra Giurgiu, scor 1-1.
 

Boboc și Ganea, buni de joc

 
În confruntarea de marți, la echipa constănțeană vor fi buni de joc și Radu Boboc, și George Ganea, menajați contra Chindiei. 
 
„A fost o partidă foarte grea împotriva Chindiei, cu o încărcătură fizică mare, dintre cei care au evoluat unii se vor simți obosiți, dar am și alții la dispoziție și voi avea astfel posibilitatea de a-i vedea și pe ei. Chiar nu-mi fac probleme. În plus, vor intra Ganea și Boboc, după ușoarele accidentări pe care le-au avut. Am soluții. Mi-am făcut o idee despre unii jucători, vreau să profit în acest sens și de cele două meciuri pe care le mai avem în 2020, dar îmi doresc foarte mult să acumulăm și puncte”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul FC Viitorul.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): FC Viitorul
 
Citește și:

Remiză la debutul lui Mircea Rednic ca antrenor al FC Viitorul
„Dacă se juca 11 la 11, clar, puteam câștiga”


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii