Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La egalitate cu liderul clasamentului FC Viitorul joacă duminică împotriva nou-promovatei Academica Clinceni

ro

19 Oct, 2019 00:00 1360 Marime text
După pauza dată de meciurile echipelor naționale, Liga 1 de fotbal revine în acest weekend, cu etapa a 13-a, în care FC Viitorul întâlnește în deplasare Academica Clinceni, meciul jucându-se la Călărași, duminică, 20 octombrie, de la ora 15.30.

În clasament, echipa lui Gică Hagi se află pe locul doi, cu 24 de puncte (la egalitate cu liderul CFR Cluj), în timp ce nou-promovata Academica ocupă penultima poziție, a 13-a, cu nouă puncte.

În această săptămână, pe lângă antrenamente, jucătorii de la FC Viitorul și-au făcut timp și pentru o vizită la Centrul Școlar pentru educație incluzivă „Albatros“ din Constanța, unde au jucat fotbal cu copiii de acolo, au făcut poze cu ei, le-au dat cadouri și le-au oferit autografe.

În Liga a 3-a, seria secundă, reprezentantele județului Constanța evoluează în etapa a noua, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 15.00, astfel: CS Poseidon Limanu - 2 Mai (locul 10, cu 10 puncte) - FCSB II (locul 11, cu nouă puncte) - pe stadionul „Callatis” din Mangalia; Axiopolis Cernavodă (locul 14, cu patru puncta) - Dacia Unirea Brăila (locul 12, cu șase puncta) - pe stadionul „Trust” din Cernavodă; Unirea Slobozia (locul întâi, cu 20 de puncte) - CS Medgidia (locul nouă, cu zece puncte).

La fotbal feminin, în etapa a șasea a Ligii 1, Selena SN Constanța, aflată pe locul 11 (penultimul), cu trei puncte, după o victorie și trei înfrângeri în patru meciuri (golaveraj 5-18), joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 11.00, în deplasare cu Luceafărul Filiași (locul 12, cu trei puncte).

Sursa foto: FC Viitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii