Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kira Hagi „M-aţi făcut să fiu mândră de numele meu şi, mai ales, de naţionalitatea mea!“

ro

01 Jul, 2019 00:00 4073 Marime text

Kira, sora decarului echipei naţionale de tineret a României, Ianis Hagi, a trăit de la faţa locului, alături de membrii familiei lor şi de ceilalţi suporteri români, extraordinara performanţă a tricolorilor mici, care au disputat semifinala la Campionatul European din Italia şi San Marino.
La finalul întrecerii, Kira a postat pe Facebook un mesaj emoţionant: „Abia acum am înţeles ce înseamnă ca zeci de mii de oameni să trăiască la unison un singur gând: «Pentru noi, voi sunteţi campioni!». Nici nu mai ştiu spre cine să îmi îndrept mai repede gratitudinea... Mă înclin în faţa acelui public - o senzaţie pe care am trăit-o înainte doar din poveştile alor mei şi mulţumesc, Ianis, mulţumesc, băieţi, pentru că m-aţi făcut să fiu mândră de numele meu şi, mai ales, de naţionalitatea mea! Viitorul vostru are perspective nemăsurate!“. La acest mesaj, Kira a ataşat două imagini: una în care ea apare alături de verişoara sa, Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu, şi de Milana Ilie, fiica lui Adrian Ilie, toate trei purtând tricouri ale echipei naţionale, cu numărul zece, şi una cu atmosfera de la un meci de la Euro.

Ianis Hagi, locul întâi în clasamentul Instat

Site-ul de analiză Instat a realizat un clasament al celor mai buni jucători români în funcţie de evoluţiile lor la turneul final al CE U21 din Italia şi San Marino. Această ierarhie, în care au fost luate în calcul, alături de goluri şi pase decisive, şi procentajele paselor, deposedărilor, driblingurilor, centrărilor şi duelurilor, se prezintă astfel: 1. Ianis Hagi - total index 294,75 (332 cu Croaţia, 369 cu Anglia, 231 cu Franţa şi 247 cu Germania), 2. Cristian Manea - 293,5, 3. Florinel Coman - 293,2, 4. George Puşcaş - 271,5, 5. Andrei Ivan - 270, 6. Denis Man - 262, 7. Florin Ștefan - 261, 8. Tudor Băluţă - 260,7, 9. Ionuţ Nedelcearu - 258,5, 10. Andrei Radu - 252,7, 11. Alex Cicâldău - 252,5, 12. Alex Paşcanu - 245.

„A fost doar episodul 1. Va urma...“

„Supărarea trece (n.r. a înfrângerii din semifinale cu Germania), dar motivaţia rămâne şi va fi din ce în ce mai mare. Un asemenea traseu nu te poate face decât să-ţi doreşti mai mult. Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi fost alături în această poveste extraordinară! A fost doar episodul 1. Va urma...“, a fost mesajul lui Ianis.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii