Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii Under-19 de la CS Năvodari au jucat în cea mai grea grupă a turneului semifinal de la Crevedia

ro

22 Jun, 2022 00:00 1711 Marime text
 

 
  • Pe parcursul a patru zile, jucătorii pregătiți de Florin Adam au susținut patru meciuri, înregistrând un egal și trei înfrângeri. 
 
Campioana întrecerii de juniori a Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, echipa Under-19 de la CS Năvodari, a jucat la zona 3 a turneului semifinal, care a avut loc la Crevedia, în județul Dâmbovița.
 
Pe parcursul a patru zile, jucătorii pregătiți de Florin Adam au susținut patru meciuri, înregistrând un egal și trei înfrângeri: 3-3 cu Dunărea Giurgiu, 0-2 cu LPS „Mircea Eliade” București, 1-2 cu CSM Alexandria și 1-3 cu Voința Crevedia. „Am jucat în cea mai grea grupă, toate meciurile fiind echilibrate, dar pentru noi un dezavantaj a fost, că s-a jucat pe teren sintetic, noi antrenându-ne doar pe iarbă. Ne-au lipsit câțiva titulari, unii accidentați, alții cu examene, dar în concluzie a fost o experiență foarte bună pentru jucători, care au avut meciuri zilnic și a trebuit să rulăm tot lotul. Vrem să mulțumim pentru susținere conducerii CS Năvodari, Primăriei și Consiliului Local Năvodari”, a declarat Florin Adam, conform site-ului oficial al clubului.

CS Năvodari se calificase la acest turneu după ce trecuse de Șoimii Topolog, din județul Tulcea, cu două victorii, 5-2 pe teren propriu și 2-1 în deplasare.
 
Echipa din Năvodari a triumfat în întrecerea de juniori a Ligii a 4-a, cucerind al doilea titlu județean consecutiv. Și de această dată, echipa din Năvodari a dominat categoric campionatul, obținând în cele 34 de partide disputate 95 de puncte, după 31 de victorii, două egaluri și o singură înfrângere, golaveraj 214-17. Campioana a avut cel mai bun atac și cea mai bună apărare și a câștigat competiția cu 12 puncte avans față de a doua clasată, Sparta Techirghiol.
 
Lotul echipei CS Năvodari U-19, campioană județeană 2022 este alcătuit din: Ștefan Negru, George Enică, Cristian Ciobanu - portari; Alexandru Mazilu, Andrei Bujor, Alberto Amirei, Sebastian Coică, Dragoș Nichifor, Sebastian Nahornie, Alin Teca, Alexandru Panait, Ștefan Vlad, Andrei Scarlat - fundași; Ciprian Bălășoiu, Denis Pătrașcu, Gabriel Velicu, Robert Lazăr, Florin Nagy, Ionuț Voicu, Cătălin Tincu, Andrei Coruți, Ianis Truță, Cătălin Ciaușu - mijlocași; Noris Ulmeanu, George Potârniche, Cristian Băjenaru - atacanți. Căpitanii echipei sunt Andrei Bujor și Andrei Coruți, iar golgheterul formației este Noris Ulmeanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: CS Năvodari
 
Citește și:
 
Juniorii CS Năvodari, la un pas de calificarea la turneul semifinal. Succesul din tur, dedicat lui Andrei Coruți și Gabriel Velicu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii