Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judo „Cupa Pantheon“ reunește la Constanța, în weekend, peste 100 de copii

ro

14 Jun, 2023 16:27 1304 Marime text
 
Constanța redevine în acest weekend principalul pol de interes pentru judo-ul juvenil din România.
 
Peste 100 de copii din județul Constanța, dar și din țară, vor participa, începând de vineri, la întrecerile organizate în cadrul Cupei „Pantheon“.
 
Organizată de către Asociația Club Sportiv Pantheon Constanța, competiția face parte din cadrul proiectului „Judo – sport și educație“, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
 
Potrivit unui comunicat de presă, la startul întrecerii se vor alinia tineri judoka, băieți și fete, care se vor întrece la categoriile de vârstă Under-13 și Under-15. Concursul este programat să se desfășoare pe durata a două zile, vineri, 16 iunie, urmând să aibă loc înscrierea participanților, sosirea invitaților și a oficialilor și proba cântarului. Sâmbătă, 17 iunie, cu începere de la ora 10.00, are loc startul concursului, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța.
 
Competitiile se vor desfășura în baza regulamentului proiectului „Judo – Sport și educație“, coroborat cu regulamentul Federației Române de Judo și conform regulamentului Federației Internaționale de Judo pentru sportivii străini (dacă se vor înscrie si sportivi străini).
 
Conform sursei citate, pe lângă Cupa „Pantheon“ la judo, în cadrul proiectului „Judo - Sport și educație“ vor mai fi organizate alte două cupe, respectiv „Black Sea Judo Cup“, la începutul lunii septembrie, și Cupa „Centura Albă“ la judo, la mijlocul lunii noiembrie. În total, în cadrul proiectului „Judo – Sport și educație“ sunt așteptați să participe aproximativ 500 de tineri practicanți de judo din județul Constanța și din țară, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): clubsportivpantheon.ro

Citește și:


Judoka Georgii Zantaraia
În 2018, ieșea vicecampion al României cu CS Pantheon Constanța, acum e în vâltoarea războiului din Ucraina (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii