Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judo CSM Constanța, prezență pe podium și alte două clasări notabile la Naționale (GALERIE FOTO)

ro

25 May, 2023 00:00 1257 Marime text

 
  • Întrecerea la care au particpat cei mai buni sportivi din țară de la categoria de vârstă Under-15 s-a disputat la Arad.
 
Sportivele secției de judo a CSM Constanța au obținut o medalie și alte două clasări notabile la Campionatele Naționale Under-15 de la Arad.
 
Astfel, Maria Romega a devenit vicecampioană a României, după ce a câștigat medalia de argint la categoria +63 kg, în timp ce Ana Carla Gliga, la categoria 57 kg, și Alessia Miruna Conisceac, la categoria 48 kg, au încheiat participările cu clasări pe locul 5. „Felicitări, fetelor! Felicitări, antrenorilor Radu Florin Luca și Gheorghe Lozovanu! Hai, Constanța!“, este mesajul clubului de pe litoral.
 
Cu ocazia Zilelor Constanței, sportivii secțiilor CSM Constanța au participat la activitări specifice cu rol demonstrative, în cadrul CSM Sport Corner, și nici judo-ul nu a făcut excepție. „Judo este o artă marțială excelentă pentru copii, oferind numeroase beneficii în afara abilităților de autoapărare. În primul rând, îi învață disciplină și respect prin regulile și eticheta strictă. În al doilea rând, ajută la îmbunătățirea condiției fizice, a forței și a coordonării, precum și la creșterea încrederii și a rezistenței“, li se adresează CSM Constanța celor care doresc să practice acest sport.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Judo)
 
Citește și:
 
Judo
Sportivii CSM Constanța au cucerit șase medalii la Campionatul Național Under-23 (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii