Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judo Sportivii CSM Constanța au cucerit șase medalii la Campionatul Național Under-23 (GALERIE FOTO)

ro

16 May, 2023 00:00 1311 Marime text
 
 
 
  • La competiția de la Drobeta Turneu Severin, gruparea de pe litoral a avut trei sportivi calificaţi în finale.
 
Sportivii secției de judo a CSM Constanța au cucerit șase medalii (trei de argint şi trei de bronz) la Campionatul Național Under-23, care s-a desfăşurat la Drobeta Turnu Severin.
 
Gruparea de pe litoral a avut trei sportivi calificaţi în finale, toți trei încheind pe locul doi, cu medalii de argint: David Laurenţiu Gliga, la categoria 73 kg, David Fodor, la 81 kg, şi Riccardo Stoica, la +100 kg. De asemenea, alți trei judoka au obţinut calificarea în semifinale și au urcat astfel pe cea de-a treia treaptă a podiumului, completând un palmares excelent pentru CSM Constanța: Dennis Stoica, la 100 kg, VIad Topală, la +100 kg, śi Ana Maria Crețu, la 70 kg. Din lot au mai făcut parte Daria Kraus, care a evoluat la categoria 57 kg, Alexandru Tănase, la 73 kg, David Fodor, Cristian Andrei Ene şi Victor Sandu, la 81 kg. Sportivii sunt antrenați de Radu Florin Luca şi Gheorghe Lozovanu.
 
Anterior, judoka de la CSM Constanța au participat la un stagiu internațional de pregătire în Serbia, la Kikinda, organizat de Clubul Sportiv Partizan Kikinda. Din delegația clubului constănțean au făcut parte opt sportivi și doi antrenori, Radu Florin Luca şi Gheorghe Lozovanu. La stagiu au participat peste 400 de sportivi din zece țări, printre care Serbia, Slovenia, Muntenegru, Bosnia - Herțegovina, Grecia, România, Macedonia de Nord sau Bulgaria. Sportivii au avut o evoluție bună, participând la câte două sesiuni de antrenament pe zi. Tema stagiului a fost Randori Ne-Waza și Tachi-Waza.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Judo)
 
Citește și:
 
CSM Constanța
David Gliga, bronz la Cupa Europeană de judo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii