Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucători de la FC Viitorul, în echipa ideală Gică Hagi, antrenorul etapei. E singurul tehnician cu patru calificări în play-off

ro

07 Mar, 2019 00:00 1459 Marime text
Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei a 26-a a Ligii 1, ultima din sezonul regulat, care i-a adus FC Viitorul o nouă calificare în turneul play-off play-off, graţie victoriei de la Ovidiu cu FC Botoşani (1-0).
 
În urma acestui succes, LPF l-a desemnat pe managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, cel mai bun antrenor al etapei, în timp ce jucătorii Valentin Cojocaru, Tudor Băluţă şi Lyes Houri au fost incluşi în „11“-le ideal al rundei! Echipa tip a fost: Cojocaru (FC Viitorul) - Sorescu (Dinamo), Armaş (FC Voluntari), Dandea (FC Hermannstadt), Belu Iordache (Astra) - Houri (FC Viitorul), Băluţă (FC Viitorul), Nistor (Dinamo), Fl. Tănase (FCSB) - Ţucudean (CFR Cluj), Llullaku (Astra).
 
Despre cei patru reprezentanţi ai FC Viitorul, cei de la LPF au menţionat: Valentin Cojocaru (23 de ani, 21 de jocuri) - „A avut două intervenţii importante în repriza secundă. Sezonul actual poate fi considerat cel în care a confirmat încrederea primită de-a lungul timpului“; Lyes Houri (23 de ani, 20 de jocuri) - „A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv în calificarea Viitorului pentru a patra oară în play-off. Calităţile francezului l-au determinat pe Hagi să-l asemene cu Houssem Aouar, unul dintre cei mai promiţători tineri din Hexagon“; Tudor Băluţă (19 ani, 21 de jocuri) - „Tânărul mijlocaş al dobrogenilor a făcut un meci impecabil! A alergat mult, fiind activ atât în defensivă, cât şi în atac. Prinde pentru a patra oară echipa etapei“; Gică Hagi (54 de ani) - „A pregătit excelent meciul cu FC Botoşani, echipa punând presiune pe adversari încă din primele minute. Este singurul antrenor cu patru calificări în play-off“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii