Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Joi, 2 noiembrie 2023 Farul Constanța întâlnește Gloria Buzău în Cupa României

ro

01 Nov, 2023 17:00 2170 Marime text

 
• După etapa întâi, Gloria Buzău și Farul Constanța se află pe ultimele două locuri în clasamentul grupei D, pierzând primele meciuri susținute.
 
Farul Constanța, campioana României, susține joi, 2 noiembrie 2023, al doilea meci din grupa D a Cupei României 2023/2024, întâlnind în deplasare divizionara secundă Gloria Buzău.
 
Partida se joacă, de la ora 17.30, pe stadionul „Gloria“ din Buzău, în direct la Digi Sport și Prima Sport. În clasamentul Superligii, Farul ocupă locul șapte, cu 20 de puncte, în timp ce formația buzoiană e a cincea în ierarhia Ligii a 2-a. După etapa întâi a Cupei, Gloria Buzău și Farul se află pe ultimele două locuri în clasamentul grupei D, pierzând primele meciuri susținute: Farul 0-2 în deplasare cu FC Voluntari, iar Gloria Buzău 1-2 acasă cu UTA.
 
Echipa de pe litoral nu a jucat însă cu echipa standard, Gheorghe Hagi apelând la jucători pe care-i folosise mai puțin până atunci, dar care, după cum a spus managerul tehnic al Farului, au picat testul. Echipa „marinarilor“ a fost: Buzbuchi - M. Popescu, Queiros (63 Boli), Gustavo, Grosu (46 Dussaut) - Vînă, N. Popescu (63 Da Costa), Borgnino (77 Cojocaru) - Grigoryan, Rivaldinho, Sali (63 Andronache). Rezerve: Aioani - Dănuleasa, Mălăele, Banu.
 
În campionat, „alb-albaștrii“ vor disputa duminică, 5 noiembrie 2023, partida din etapa a 15-a (ultima din turul sezonului regular), acasă cu FC Botoșani (ultima clasată, fără victorie până în prezent și cu doar șase puncte acumulate). Meciul se va juca pe stadionul central din baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, cu începere de la ora 17.30. Prețul biletelor pentru acest meci este următorul: 100 de lei - la tribuna 1, 80 de lei - la tribuna 2 și 40 de lei - la peluze.
 
Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română. Accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 16.00. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte care și-a achiziționat un bilet de intare la acest meci. Dacă parintele este însoțit de doi copii, acesta trebuie să mai achiziționeze un bilet.

UPDATE:

În cele două meciuri de miercuri, 1 noiembrie 2023, din grupa D s-au înregistrat rezultatele: CS Tunari – FC Voluntari 1-1 (Luca Mitrică 84 / Patricio Matricardi 64) și UTA – Universitatea Craiova 0-1 (Mateiu 80).

Clasament: 1. FC Voluntari – 4p (2m), 2. Craiova – 4p (2m), 3. UTA – 3p (2m), 4. CS Tunari – 2p (2m), 5. Gloria Buzău – 0p (1m), 6. Farul – 0p (1m).

Din grupă se califică mai departe, în sferturi, primele două clasate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Farul Constanța)
 
Citește și:
 
Farul Constanța, înfrângere în primul meci din Cupa României
 
Farul Constanța. Au picat din nou examenul!
Hagi - „Nu pot duce greul vestiarului doar unii. Avem nevoie de tot lotul“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii