Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:57 18 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmul tulcean Sorin Andrici va înota 12 ore, în scop umanitar, pentru ajutorarea unui coleg în suferinţă

ro

10 Mar, 2021 11:34 3017 Marime text
 
  • Sorin Andrici a participat la numeroase ultramaratoane şi a susţinut multe cauze caritabile.  
 
Jandarmul Sorin Andrici, de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, sare în sprijinul unui coleg de-al său, plutonierul adjutant Vasile Aftene, care se confruntă cu probleme de sănătate.
 
În acest sens, Sorin Andrici, cel care, de-a lungul timpului, a susţinut cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar şi ale persoanelor care, la un moment în viaţă, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe, va înota timp de 12 ore, la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, sâmbătă, 13 martie.
 

A alergat pentru toți,  acum înoată și pentru colegul nostru...
 
A  participat la  nenumărate  ultramaratoane,  iar oamenii au  donat  pentru  diferite  cauze umanitare.  Tot ceea  ce a  făcut  a fost din altruism şi  solidaritate  pentru a  susţine cauzele umanitare a celor care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă.

Acum, a venit rândul ca Sorin să își ajute colegul....
 
El își va depăși limitele și va înota timp de 12 ore la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, sâmbătă,  13 martie, pentru colegul nostru, plutonier adjutant Aftene Vasile, care trece printr-o grea suferință medicală...  iar pentru ca viața  să-i zâmbească din nou, are nevoie de mai bine de 100.000 de lei, sumă ce îl va ajuta să aibă parte de recuperare medicală și tratamente necesare îmbunătățirii stării de sănătate.
 
Așadar, dorim să ne unim forțele pentru colegul nostru, omul care în cei 30 de ani în cadrul Jandarmeriei tulcene,  a fost, fără pauză, cel care ne-a dat un exemplu  tuturor a tot ce înseamnă a fi coleg dedicat meseriei, prieten necondiționat, tată minunat, soț iubitor și OM.
 
Omul care ne-a dat cu generozitate din bogăția lui interioară, omul care și-a  iubit meseria, oamenii, colegii, familia fără jumătăți de măsură,  are acum nevoie de noi toți…
 
Sâmbătă,  13 martie, vom încerca să spargem bariere... în speranța că, împreună vom fi cât mai mulți  pentru a-l susține pe colegul nostru...
 
Sperăm să vă alăturați și dumneavoastră în număr cât mai mare...
 
Cine dorește să-l ajute pe colegul nostru, o poate face prin  donații în următorul cont deschis  pe numele Vasile Aftene, la BRD BANK.
 
RO93BRDE370SV06022373700 (RON), este mesajul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.  


Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii