Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:55 15 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii vor asigura ordinea la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş

ro

16 Sep, 2019 12:51 1014 Marime text

Peste 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I.

Partida se dispută astăzi, 16 septembrie a.c., începând cu ora 21.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.
 
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.
 
Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
 
Infobackground
- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă;
- Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă;

Sursă foto: Jandarmeria Mobilă Tomis
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii