Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

08 Feb, 2023 11:28 2755 Marime text


UPDATE 3:

La final, oaspeții s-au fotografiat cu copiii ;i le-au acordat autografe.



UPDATE 2:

Școala 7 a primit în dar un tricou al Farului înrămat, cu semnăturile fotbaliștilor și a lui Gheorghe Hagi, mingi de fotbal și 50 de bilete de intrare la următorul meci de acasă al Farului.



UPDATE 1:


La acțiune sunt prezenți și fostul mare fotbalist farist Ion Constantinescu, dar și Costin Mega, directorul de marketing al clubului, și Sorin Teodoreanu, ofițer de presă.

Programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, continuă astăzi cu vizita la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din municipiu.
 
De la prima echipă a Farului participă la întâlnirea cu elevii fotbaliștii Dan Sîrbu și Nicolas Popescu. Sunt prezenți, de asemenea, Bogdan Chiper (un tânăr jucător din academie), dar și Nicoleta Putină, de la formația feminină.
 
„Marinarii“, alături de inspectorul ISJ Constanța Gabriel Georgescu, au mai fost prezenți până acum, de anul trecut, de când a debutat programul, la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, la Școala Gimnazială nr. 43, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul“ Constanța, la Liceul Teoretic „George Călinescu”, la Liceul Energetic, la Liceul Teoretic „Decebal“, la Școala nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart“, la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“, la Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu“, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ și la Școala Gimnazială nr. 8.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
LIVE. Momente emoționante
Gheorghe Hagi, oaspete de onoare la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat (GALERIE FOTO+VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii