Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În meciul cu FC Farul de la Constanţa, CSMS Iaşi a reclamat că porţile nu au dimensiuni regulamentare! (galerie foto)

ro

13 Apr, 2016 00:00 2941 Marime text
Victorie zdrobitoare pentru FC Viitorul în etapa a 16-a a Ligii Elitelor de juniori B (fotbalişti născuţi după 1 ianuarie 1999). Formaţia constănţeană a învins pe teren propriu Ceahlăul Piatra Neamţ cu 9-0, golurile fiind marcate de Romeo Bănică (14, 50, 62 - din penalty, 75), Denis Drăguş (24, 35), Radu Boboc (25) şi Cosmin Tucaliuc 60, 72).
 
Cu un meci în plus disputat, FC Viitorul a acumulat până acum 47 de puncte, după 15 victorii şi două egaluri în 17 partide, şi e singura echipă neînvinsă din campionat. În runda a 16-a, ACS Performer Constanţa a câştigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, iar FC Farul, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, a obţinut doar un punct la Constanţa cu CSMS Iaşi, scor 2-2.

Au marcat Mihai Ţicu şi Andrei Răduc

Jucat pe terenul CFR, partida a început cu o întârziere de 30 de minute, după ce oaspeţii au contestat dimensiunile porţilor! CSMS Iaşi a deschis scorul repede, după ce a speculat o eroare în apărarea echipei conduse de Gabriel Şimu, dar Farul a avut forţa de a reveni până la pauză, prin reuşita lui Mihai Ţicu. Imediat după reluare, Iaşiul a preluat din nou conducerea, dar Farul a revenit încă o dată pe tabelă, prin golul lui Andrei Răduc. Pe final, „marinarii“ au forţat victoria, dar au ratat trei ocazii imense. S-a încheiat 2-2, primul egal pentru Farul în acest sezon.

Gabriel Şimu - „Cel puţin un gol l-am făcut cadou“

Trupa lui Gabriel Şimu ocupă după 16 etape locul 11 (penultimul), cu zece puncte, la cinci lungimi de primul loc peste linia roşie a retrogradării. Partida a fost arbitrată de o brigadă din Tulcea, formată din Alin NedelciuDorinel Colniceanu şi Gabriel Grigore Bădiceanu. „Eu spun că am pierdut două puncte. Am avut foarte multe ocazii, pe care nu le-am fructificat, şi cel puţin un gol l-am făcut cadou. Au mai rămas şase etape şi vrem să câştigăm cât mai multe puncte”, a declarat Gabriel Şimu. În etapa viitoare, FC Farul U-17 joacă în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ. În clasament, ACS Performer se află pe locul cinci, cu 22 de puncte.

FC Viitorul, lider neînvins şi la juniori A

În Liga Elitelor de juniori B (născuţi după 1 ianuarie 1997), s-a disputat etapa a 17-a, în care FC Viitorul a învins în deplasare, 1-0 (Adrian Vâlcea 41) cu LPS Roman, iar FC Farul a cedat cu 2-4 în fieful Ceahlăului Piatra Neamţ. FC Viitorul e liderul neînvins al clasamentului (singura echipă fără înfrângere), cu 47 de puncte (15 victorii şi două egaluri), în vreme ce FC Farul ocupă poziţia a treia, cu 35 de puncte, după 11 succese, două egaluri şi patru înfrângeri.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii