Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În afară de meciurile cu Dobrudja Dobrici, Axiopolis Cernavodă a stabilit amicale și cu echipe din județul Constanța

ro

20 Jan, 2023 10:12 1656 Marime text


Liderul solitar (cu punctaj maxim) al Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, Axiopolis Cernavodă, a stabilit noi meciuri amicale, în afară de dubla cu Dobrudja Dobrici (Bulgaria, Liga a 2-a).   

Prima partidă cu vecinii de la sud de Dunăre este programată pe terenul acestora, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 14.00. Revanșa va fi la Cernavodă.

În plus, Axiopolis va mai disputa amicale cu adversare din eșaloane superioare, urmând a întâlni și Gloria Albești (în dublă manșă), și Gloria Băneasa, ambele echipe din Liga a 3-a.

„Cu toate aceste echipe ne-am întâlnit și în trecut, lucru care ne permite sa ne verificam echipa, fiind un bun antrenament înainte de începerea campionatului! Deși Sunt pe prima poziție în clasamentul ligii a IV-a Constanța, scopul Șoimilor in acest an este promovarea în Liga a III-a. Pentru luna februarie mai avem discuții pentru alte meciuri amicale! Vă ținem la curent! Să le urăm succes și să mergem să îi susținem in număr cât mai mare, cel puțin în meciurile de acasă!“, este mesajul clubului Axiopolis.


Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii