Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această lună, la Constanţa încep cursurile unei noi ediţii a şcolii de arbitri de fotbal

ro

14 Sep, 2021 00:00 2713 Marime text

 
  • Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura la sala Arka din Constanţa.
 
Comisia Judeţeană de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa aduce la cunoştinţa celor interesaţi că joi, 23 septembrie a.c., încep cursurile unei noi ediţii a şcolii de arbitri.
 
Înscrierile se pot face la sediul AJF Constanţa (str. Ion Bănescu nr. 2) şi la Arka Center (sala Arka, str. Industrială nr. 2, vizavi de parcul auto CT BUS), la data începerii cursurilor. Acestea sunt gratuite şi se vor desfăşura la sala Arka, de la ora 18.30 (în zilele stabililte). Pentru cei care doresc să devină arbitri de fotbal, prin intermediul şcolii constănţene de „cavaleri“, este o singură condiţie de participare: să aibă vârsta minimă de 14 ani.  
 
În decembrie 2019, ca şi în 2018, arbitrii constănţeni de fotbal au participat la întâlnirea festivă de final de an, pe care au denumit-o „Revelionul arbitrilor“. A fost a două ediţie consecutivă a evenimentului, după ce, până acum trei ani, nu se mai organizase de mult timp. La un restaurant din Constanţa au participat „cavaleri“ (de toate vârstele şi de toate categoriile), observatori, oficiali ai Colegiului de Arbitri, conducători ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa şi ai comisiilor AJF şi alţi invitaţi. Printre arbitrii tineri cărora li s-au acordat diplome s-au numărat Sebastian Mârlăneanu, George Moşoiu, Adrian Delcea, Cristian Ilie, Matei Șerban (16 ani) sau Cosmin Damian, cel care, la 14 ani, a fost cel mai tânăr participant la adunarea arbitrilor.
 
Alţi „cavaleri“ recompensaţi cu distincţii au fost Claudiu Marcu, Constantin Zelcă, Ovidiu Nae, Lilian Burlacu, Marian Ștefănescu, Bianca Mihal, Edvin Gemambet, Melen Apas, Ionuţ Dima, Cristian Lepădatu, Viorel Pomalius, Claudiu Enică, Bogdan Duţu, Adrian Stângă sau Agnes Giubegan.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (AJF Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
Interviu online cu Bianca Mihal, arbitru de fotbal din Constanța
„A crezut în mine și m-a încurajat atunci când mi-a fost greu“

 
„Ne-am bucura să fim chemaţi şi la majorat“
O nouă întâlnire de final de an a arbitrilor constănţeni. Care a fost cel mai tânăr participant (galerie foto)

 
Adina Elena Duță, din Răzoarele
O fotbalistă de la Selena SN Constanța a obținut nota 10 la examenul de arbitri (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii