Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Împrumutăm din magia acestuia pentru meciul de mâine!“ Marele Rivaldo, în vizită la FC Viitorul (galerie foto)

ro

12 Apr, 2019 21:57 1964 Marime text
FC Viitorul se bucură de vizita fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo, care a venit să-l vadă pe fiul său, Rivaldinho, atacant la echipa constănțeană, dar și să discute cu Gică Hagi și cu ceilalți de la Viitorul.

Vizită a lui Rivaldo Ferreira în cantonamentul Viitorului. Împrumutăm din magia acestuia pentru meciul de mâine!, este mesajul de pe pagina de Facebook a FC Viitorul, care se va duela mâine în campionat la Ovidiu, cu CSU Craiova, de la ora 21.30.

Acum în vârstă de 46 de ani, Rivaldo a cunoscut marile succese ca fotbalist cu FC Barcelona (alături de care a câștigat două campionate, o Cupă a Regelui și Supercupa Europei) și AC Milan (Liga Campionilor, Supercupa Europei, Cupa Italiei). În afară de cluburi din Brazilia, în Europa a mai evoluat și la alte echipe, în afară de cele două menționate, cele mai cunoscute find Deportivo, Olympiacos și AEK Atena. La Naționala Braziliei are 35 de goluri în 74 de meciuri, ieșind campion mondial în 2002 și cucerind Cupa Americii și Cupa Confederațiilor.      

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii