Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Veteranii de la Farul și Tomis au jucat, la Constanța, la Cupa Prieteniei. Distincție pentru Constantin Gache (galerie foto+video)

ro

22 Sep, 2018 14:21 4772 Marime text
 A opta ediție a Cupei Prieteniei la fotbal s-a desfășurat astăzi pe stadionul ITC din Constanța, sub forma unui meci între veteranii de la Farul Constanța și AS Tomis Constanța.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Sportivă Tomis Constanța (președinte, Sorin Bașturea) și Federația Română Sportul pentru Toți (președinte, Alin Larion), în cadrul Săptămânii Europene a Sportului.

Cele două echipe s-au înfruntat pe teren redus, timp de două reprize a 20 de minute. O echipă a cuprins 8+1 jucători, iar arbitrul a fost Naum Dumitru.

Scorul final a fost 1-1 (1-1). Pentru Tomis a deschis scorul Constantin Tănase, iar Constantin Gache a egalat pentru Farul, echipă la care au evoluat foste glorii ale FC Farul și prieteni ai acestora.

Lotul Tomisului (antrenori, Ștefan Petcu, Marian Florea și Marian Murgoci) a fost: Gheorghe Mărgărit, Panait Comșa, Ion Văcaru, Nicolae Racu, Constantin Tănase, Vasile Tranulea, Constantin Cănciulescu, Mihai Iacob, Sorin Bașturea.

Antrenorii Petre Buduru și Constantin Funda au mizat la Farul pe: Gheorghe Uzun, Dan Rădulescu, Marius Codin, Mihai Bușu, Cristi Bujicu, Constantin Gache, Sandu Pătrășcoiu, gen. Gheorghe Florea, Niyazi Yurtsever, Paul Peniu.

La eveniment a fost prezent și ex-directorul CS Farul Constanța, fostul mare atlet Ilie Floroiu, care a dat startul simbolic al meciului, iar apoi a participat la festivitatea de premiere, la care Constantin Gache a primit o cupă și un cadou din partea organizatorilor, în semn de prețuire pentru întreaga sa activitate fotbalistică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii