Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ianis Zicu, antrenor De la Farul la Unirea Constanța. Echipa de pe litoral care va evolua în Liga a 2-a

ro

15 Jul, 2021 17:00 28214 Marime text
 
  • Pentru început, Unirea Constanța va susține meciurile de acasă la Techirghiol.

În Liga a 2-a de fotbal va evolua în noul sezon Unirea Constanța, acesta fiind, după cum a declarat Altay Nuredin, președintele structurii, noul nume al clubului FC Farul Constanța, cel care a evoluat până acum în eșalonul secund.

Am schimbat numele Farul în Unirea Constanța, întrucât vechea denumire a mers la echipa care va juca în Liga 1, a precizat Altay Nuredin.


La Unirea Constanța vor fi mai multe persoane, atât în staff, cât și în lotul de jucători, care au jucat în sezonul trecut în Liga a 2-a cu Farul.

Astfel, Unirea va fi antrenată de Ianis Zicu (foto), cel care-l va avea ca secund pe Daniel Florea. Director sportiv va fi George Galamaz.

Din vechiul lot figurează în actualul efectiv jucători precum Carabela, Nicola, Ursu, Liviu Mihai sau Bălan.

În acest moment, echipa e în cantonament la Poiana Brașov, unde sunt programate și câteva amicale. Astăzi, de la ora 18.00, la Tărlungeni, adversara va fi Unirea Slobozia, iar sâmbătă, de la ora 11.00, e prevăzută o partidă contra echipei de Liga a 4-a din Zărneşti.


În noul sezon, Unirea Constanța va susține partidele de pe teren propriu la Techirghiol, existând perspectiva mutării apoi la Mangalia.

Încă lucrăm la lot și la organigramă. Am încredere în Ianis Zicu și în lotul de jucători că vom reuși lucruri frumoase în noul campionat, a declarat Altay Nuredin, pentru ZIUA de Constanța.

Luni, 19 iulie, de la ora 16.00, la București, la Casa Fotbalului, se va desfășura tragerea la sorți pentru stabilirea programului sezonului 2021/2022 al Ligii a 2-a.


UPDATE:
 
Partida din aceată seară i-a revenit cu 2-0 Unirii Slobozia. Unul dintre goluri a fost marcat de Răzvan Greu, fost în sezonul trecut la Farul. Unirea Slobozia a mai transferat un fost farist, Antonio Cruceru. Atât Cruceru, cât şi Greu au fost titulari contra Unirii Constanţa.  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: 1 (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța; 2 - Facebook (Unirea Slobozia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii