Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi, după operaţia reuşită la genunchi. „Voi reveni mai bun ca oricând”

ro

25 Jan, 2022 21:34 1664 Marime text
  • Ianis Hagi a declarat, marţi, după ce a fost operat la genunchi, că ştie că vor urma momente grele, dar vede în aceste probleme pe care le are o oportunitate de a se descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist.
 

"Bună tuturor! După operaţia reuşită de ieri, aş dori să le mulţumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicaţi în operaţie. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă aşteaptă. Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist şi voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare", a scris Hagi jr. pe reţelele de socializare.



Atacantul Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi, a anunţat, marţi,  25 ianuarie, antrenorul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, scrie presa scoţiană.



Ianis Hagi s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion.



SUrsa foto:Facebook/Ianis Hagi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii