Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la CSM Constanța, primul meci oficial din noul an. Duel cu „lanterna“ Ligii Naționale

ro

04 Feb, 2023 00:00 1324 Marime text

 
  • CSM Constanța a acumulat 35 de puncte până acum, având 11 victorii, două egaluri și două înfrângeri în 15 partide, în timp ce formația orădeană e fără niciun punct, după ce a pierdut toate meciurile.
 
CSM Constanța are parte de un nou weekend plin, cu partide la Constanța, dar și în țară. Formațiile de baschet și volei ale clubului continuă meciurile de campionat, iar echipa de handbal debutează în 2023. Canotorii vor participa la prima competiție din acest an.
 
Baschet
 
Calificați în Top 10, baschetbaliștii CSM Constanța încep lupta pentru turneul play-off al Ligii Naționale, cu un meci pe teren propriu, în faza a II-a a competiției. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 17.00, CSM Constanța o va înfrunta pe SCM U Craiova, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, „iar băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian mizează pe cât mai mulți spectatori în tribune pentru un start cu dreptul“, după cum se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.
 
Juniorii U-16 de la CSM Constanța merg la cel de-al doilea turneu al anului. Constănțenii au o misiune dificilă pe terenul liderului grupei a 6-a. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 15.00, și duminică, 5 februarie, de la ora 13.00, CSM Constanța va da piept cu CS Agronomia București, în Sala Agronomia din capitală.
 
Volei
 
Voleibaliștii antrenați de Răzvan Parpală și Florin Voinea revin în Sala Sporturilor, pentru un nou meci dificil, în etapa a 16-a a Diviziei A1. „După jocul foarte bun făcut miercuri, pe terenul lui Dinamo, CSM Constanța este hotărâtă să dea totul pentru o victorie contra lui SCM Zalău. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 19.30, în fața propriilor suporteri!“, este mesajul clubului.
 
Pe locul întâi în Seria Est a Diviziei A2, voleibalistele CSM Constanța își pot consolida poziția în clasament printr-un nou succes. Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 13.00, fetele antrenate de Radu Began vor juca, în sala Complexului Sportiv Tomis, cu CSM București.
 
Cadetele clubului de pe litoral, antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu, vor să continue șirul victoriilor în Grupa de Elită B a Campionatului Național, după ce au debutat cu dreptul în 2023, contra brașovencelor. CSM Constanța joacă în deplasare, cu CSȘ Galați, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 13.00.
 
Handbal
 
Liga Zimbrilor se reia după pauza de iarnă, iar handbaliștii CSM Constanța, aflați pe locul doi în clasament, debutează oficial în 2023 cu un meci pe terenul „lanternei“ ierarhiei, CSM Oradea, în etapa a 16-a. CSM Constanța a acumulat 35 de puncte până acum, având 11 victorii, două egaluri și două înfrângeri în 15 partide, în timp ce formația orădeană e fără niciun punct, după ce a pierdut toate meciurile. „Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu încep anul de pe locul 2 și iau în calcul doar victoria. Partida este programată sâmbătă, 4 februarie, de la ora 17.00, în Sala Antonio Alexe din Oradea“.
 
Canotaj
 
După medaliile cucerite în luna noiembrie, la Campionatul Național de fond pentru seniori, tineret și masters de la Timișoara, canotorii Clubului Sportiv Municipal Constanța revin pe apă. Prima competiție a anului este Cupa României - Ergometru și se desfășoară sâmbătă, 4 februarie, pe Lacul Snagov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:
 
Volei
CSM Constanța a condus pe seturi Dinamo în meciul din București. „A ținut în șah deținătoarea Supercupei României“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii