Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la CS Medgidia înfruntă ultima clasată, CSU Galați. „Sunt hotărâți să repete același scenariu“

ro

02 Apr, 2022 00:00 2095 Marime text
 

 
  • În clasament, CS Medgidia ocupă locul șapte, cu nouă puncte, în timp ce formația din Galați a acumulat până acum trei puncte.
 
În etapa a zecea a turneului play-off de promovare al Diviziei A, handbaliștii de la CS Medgidia joacă în deplasare cu CSU Galați, ultima clasată.
 
Partida a fost programată sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 12.00. În clasament, CS Medgidia ocupă locul șapte, penultimul, cu nouă puncte (după trei victorii și șase înfrângeri), în timp ce formația din Galați a acumulat până acum trei puncte, având o victorie și opt eșecuri. „Handbalul își continuă aventura în turneul de promovare pentru Liga 1! Ultima întâlnire cu echipa din Moldova a fost câștigată de echipa noastră, iar acum băieții sunt hotărâți să repete același scenariu. Medgidia pornește ca favorită în această partidă, moldovenii fiind în acest moment pe ultimul loc în clasament, cu 3 puncte acumulate. Panterele au reușit până acum trei victorii în play-offul de promovare al Divizie A și 9 puncte adunate. Succes, băieți!“, este mesajul CS Medgidia.
 
În turneul play-off de tineret, HC Dobrogea Sud DivA Constanța a întâlnit în etapa a noua (penultima) ACS HC Buzău 2012 DivA, pe litoral, iar partida s-a încheiat cu victoia oaspetelor, scor 34-32 (15-14). În clasament, formația de la malul mării e ultima, cu șase puncte (două victorii și șapte înfrângeri), iar în etapa viitoare va juca în deplasare cu CSM București DivA (locul 1, cu 19 puncte), vineri, 8 aprilie, de la ora 16.00.
 
În întrecerea feminină a Diviziei A, CSU Neptun Constanța (locul 4, cu 35 de puncte) joacă duminică, 3 aprilie, în etapa a 19-a, duelându-se acasă, de la ora 13.00, cu CSM București DivA (locul 7, cu 23 de puncte).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Handbal
CS Medgidia, a treia victorie în turneul play-off de promovare. „Un meci incendiar“ (GALERIE FOTO)

 
CSU Neptun Constanța, un nou succes în deplasare. Mihaela Stănciulescu, cel mai bun meci al sezonului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii