Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Victorii pentru CS Medgidia, HC Dobrogea Sud DivA Constanța și CSU Neptun în eșalonul secund (GALERIE FOTO)

ro

22 Mar, 2022 00:00 2077 Marime text

 
  • În întrecerea masculină, CS Medgidia a evoluat în ultima etapă a turului din turneul play-off de promovare. 
  • În turneul play-off de tineret, HC Dobrogea Sud DivA a înregistrat o victorie la scor.
  • La feminin, în etapa a 17-a a Diviziei A, seria A, CSU Neptun Constanța a învins acasă Unirea Slobozia.
 
Cele trei reprezentante ale județului Constanța în eșalonul secund al handbalului românesc, Divizia A, au înregistrat victorii în ultima etapă.
 
În întrecerea masculină, CS Medgidia a evoluat în etapa a șaptea (ultima din tur) a turneului play-off de promovare, în deplasare cu CSM Oradea, și a câștigat cu 30-29 (14-13). „Handbaliștii noștri au muncit foarte mult pentru această victorie, autodepășindu-se în multe momente ale jocului. Diferența de un gol a fost prezentă și la pauză, atunci când «panterele» au intrat la vestiare, tot cu un gol avantaj. Bucuria a fost foarte mare în tabăra băieților lui Ionuț Deli-Iorga șiAdrian Georgescu, care au exultat de fericire, după un meci in care au luptat exemplar. Felicitări, băieți!“, este mesajul CS Medgidia. Pe locul șapte în clasament (penultimul), cu șase puncte, după două victorii și cinci înfrângeri, CS Medgidia va juca în runda următoare, prima a returului, tot în deplasare, cu CSM Reșița (locul 2, cu 15 puncte). Meciul e programat marți, 22 martie, de la ora 18.00. În tur, CSM Reșița a câștigat la Medgidia cu 31-30 (13-13).
 
În turneul play-off de tineret, HC Dobrogea Sud DivA a întâlnit în etapa a șaptea, pe teren propriu, CSM Alexandria DivA, de care a dispus la scor, cu 50-25. Echipa de pe litoral se află pe locul cinci în clasament (penultimul), cu șase puncte (două victorii și cinci eșecuri), iar în etapa viitoare se va duela în deplasare, luni, 28 martie, de la ora 14.30, cu CSA Steaua București (locul 2, cu 13 puncte).
 


La feminin, în etapa a 17-a a Diviziei A, seria A, CSU Neptun Constanța a învins acasă Unirea Slobozia, scor 27-25 (12-11). „CSU Neptun Constanța face un meci excelent cu CSM Unirea Slobozia și se impune la o diferență de două goluri. După pauză, Unirea Slobozia a revenit pe tabelă și a preluat conducerea, însă pe final două time out-uri ale Neptunului au așezat tactic apărarea și atacul, ridicând nivelul de joc. CSU Neptun a revenit în meci și a preluat conducerea, în ultimele minute având un avantaj minim. Fetele au terminat în inferioritate numerică, ceea ce a făcut ca victoria să fie muncită și meritată. Cu victoria obținută astăzi, CSU Neptun Constanța își face sarcina mult mai ușoară pentru o clasare pe primele locuri ale Seriei A, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.
 
Pentru echipa de pe litoral au marcat Mihaela Stănciulescu - 8 goluri, Gabriela Moldoveanu - 7, Mara Gheorghe - 5, Bianca Căldare - 4, Ariana Cercel - 2 și Ștefania Surducan - 1. CSU Neptun ocupă poziția a patra în clasament, cu 32 de puncte (zece victorii, două egaluri și trei înfrângeri). În etapa viitoare, jucătoarele pregătite de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie vor întâlni în deplasare CSM Roman (locul 8, cu 16 puncte), vineri, 25 martie, de la ora 12.00. 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSU Neptun handbal, CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Înfrângeri pentru CS Medgidia și HC Dobrogea Sud DivA în turneele play-off ale Diviziei A (GALERIE FOTO)

Condusă la patru goluri în minutul 54, CSU Neptun Constanța a reușit în final să câștige. Golul victoriei, în minutul 59! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii