Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Un nou meci cu Füchse Berlin. CSM Constanța, ultima reprezentație din actualul sezon al EHF European League

ro

05 Mar, 2024 10:15 787 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Cosntanța susține marți, 5 martie 2024, de la ora 21.45, ultimul meci din actualul sezon al EHF European League, pe terenul deținătoarei trofeului, Füchse Berlin.
 
Dacă CSM Constanța nu iese din Main Round, Füchse Berlin (6p) merge mai departe, de pe locul 2 al Grupei a IV-a, în play-off-ul pentru sferturile de finală. Dinamo (4p) – locul 3, calificată în play-off și Sporting (8p) – locul 1, calificată direct în sferturile de finală, joacă de la ora 19.45, la București.
 
Meciul Füchse Berlin – CSM Constanța va fi în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV, pe EHF TV, DigiSport 4 și PrimaSport 3.
 

Un duel cu o favorită certă, căreia echipa noastră i-a pus însă mari probleme, în urmă cu trei săptămâni, la Sala Sporturilor. Mizăm în capitala Germaniei pe punctele noastre forte, poarta și apărarea, dar și pe eficacitatea liniei de 9 metri, interii Mikalai Aliokhin (50) și Vitaly Komogorov (48) marcând, împreună, 98 de goluri în actualul sezon european. Cu 2 puncte, CSM Constanța încheie un parcurs lăudabil, cu prezența în premieră în Main Round-ul competiției, după ce a eliminat finalista de anul trecut, Granollers, în turul preliminar și a câștigat apoi o grupă grea, cu MOL Tatabanya și Sporting Lisabona, revelația fazei principale. Hai, Constanța!, se apată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Deși au pierdut ultimele două partide susținute în Grupa a IV-a din Main Round, cu Sporting Lisabona, respectiv Dinamo București, Füchse și CSM Constanța și-au refăcut moralul cu victorii clare în competițiile interne. Echipa din România a câștigat sâmbătă derby-ul pentru locul 2 în Liga Zimbrilor, 33-28 cu Minaur Baia Mare, în timp ce Füchse a învins-o, duminică, cu 39-32 pe Erlangen, și rămâne lider în Bundesliga.
 
CSM Constanța susține ultima partidă din Grupa a IV-a EHF European League în Max Schmeling Halle din Berlin, arena unde, în urmă cu zece ani, HCM Constanța și Füchse disputau finala mică a turneului Final Four al Cupei EHF ediția 2013/2014!
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Handbal
CSM Constanța, victorie mare cu Minaur Baia Mare pentru argintul Ligii Naționale (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii