Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, victorie mare cu Minaur Baia Mare pentru argintul Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

ro

02 Mar, 2024 19:01 1163 Marime text


După duelul de miercuri cu Dinamo București, din EHF European League la handbal, echipa masculină CSM Constanța a jucat astăzi, 2 martie 2024, un alt meci cu miză în Sala Sporturilor „Simona Amânar“!

Derby-ul etapei a 19-a a Ligii Zimbrilor, contra lui Minaur Baia Mare, a fost o veritabilă finală pentru argintul acestei ediții de campionat, întâlnindu-se formațiile de pe locurile 2 (CSM Constanța) și 3 (Minaur).

Cele două echipe erau separate înaintea partidei de numai două puncte în clasament (43 – 41), dar handbaliștii de pe litoral au și un meci în minus, mai având de jucat restanța cu Steaua.

La capătul unei evoluții deosebite, CSM Constanța a învins Minaur, cu 33-28 (17-11), după ce gazdele au condus pe parcursul partidei și la diferență de opt goluri (22-14, 28-20). Pe final, oaspeții s-au apropiat la trei goluri (30-27, 31-28), dar n-au putut întoarce soarta partidei.

Victoria îi duce mai aproape de titlul de vicecampioni pe jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu, care au acum cinci puncte avans față de Minaur, plus un meci restant!

Victorie și suntem mai aproape de medaliile de argint în acest sezon! CSM Constanța câștigă clar derby-ul etapei a XIX-a din Liga Zimbrilor și se distanțează la 5 puncte de contracandidata la locul 2. Handbaliștii noștri au făcut spectacol la Sala Sporturilor, în fața unui public extraordinar, care a susținut admirabil echipa timp de 60 de minute. Avantajul luat la pauză, 17-11, a fost hotărâtor, dar băieții anoștri au rămas conectați până la final pentru a înfrânge rezistența băimărenilor. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut astăzi la sală!, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru echipa gazdă au evoluat: Vasile 11 intervenții, Rusu - Komogorov 6 goluri, Ravnic 4, Căbuț 4, Aliokhin 3, Nistor 3, Andrei 3, Ilie 2, Stankovic 2, Chikovani 2, Drăgan 2, Susanu 1, Nikolic 1, Vegar.
 
Urmează meciul final din EHF European League, marți, 5 martie, la Berlin, cu Fuchse, apoi meciul de cupă la Turda, pe 20 martie, și din nou în campionat, la Focșani, pe 24 martie.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

Citește și:

CSM Constanța Handbal
George Buricea - „Echipa aceasta și-a făcut datoria în Europa cu vârf și îndesat“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii