Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Handbaliștii juniori 3, start cu dreptul în Grupa Speranță 1. Bogdan Nancu, principalul marcator la Piatra Neamț (GALERIE FOTO)

ro

07 Mar, 2024 17:00 896 Marime text
 

 
  • În etapa a doua, CSM Constanța va juca în propriul fief contra CSO Negrești Vaslui.
 
Echipa de handbal juniori 3 a CSM Constanța a debutat cu o victorie în Grupa Speranță 1 a Campionatului Național.
 
Băieții antrenați de Denis Ali au câștigat cu 36-26 (20-10) pe terenul LPS Piatra Neamț, după un joc dominat de la un capăt la altul. Bogdan Nancu a fost principalul marcator al echipei de pe litoral, cu 14 goluri, urmat de Andrei Mutu, cu 9 reușite. Au mai evoluat: Chilianu, Ciotir - Rayan Ali 5 goluri, Boeru 4, Nicolae 3, Guiu 1, Eren Murtaza, Sapariuc, Dragomir, Ichim, Cazan, Ilie, Panaitescu. „Felicitări, jucătorilor și staff-ului!“, este mesajul CSM Constanța.
 
În etapa a doua, echipa de la malul mării va juca în propriul fief contra CSO Negrești Vaslui, joi, 21 martie 2024, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța. În afară de LPS Piatra Neamț și CSO Negrești Vaslui, CSM Constanța le mai are adversare în grupă pe CSS Călărași, CSM Adjud și LPS Iași.
 
Luptătorii, șase medalii la „Memorialul Gheorghe Voicu“     
 
Și tinerii luptători de la CSM Constanța au obținut rezultate bune, la „Memorialul Gheorghe Voicu“, desfășurat la Brașov, la care au avut evoluții remarcabile. Pregătiți de antrenorul Gheorghe Grigore, sportivii clubului de pe litoral au câștigat șase medalii, dintre care trei de aur, două de argint și una de bronz.
 
La cadeți (caregoria de vârstă Under-17), Eduard Gheorghe s-a dovedit a fi în mare formă, adjudecându-și medalia de aur la categoria 65 kg. Tot medalii de aur au fost castigate, la juniori mici, de Patrik Cerguta (la categoria 28 kg) și de Mihail Dănilă (la categoria 38 kg). Pe treapta a doua a podiumului au urcat Mădălin Cnej, la categoria 30 kg, și Alexandru Dănilă, la categoria 60 kg, iar medalia de bronz i-a revenit lui David Macinoi, la categoria 60 kg.
 
„Competiția de la Brașov s-a dovedit a fi extrem de utilă pentru acești tineri, mulți dintre ei, dovedind reale aptitudini pentru sportul de performanță. Hai Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:
 
Handbal
Juniorii 3 de la CSM Constanța s-au calificat în Grupa Principală „Speranță“ 1. Victorie în meciul decisiv cu LPS Brăila (GALERIE FOTO)


Lupte
CSM Constanța, de șapte ori pe podium la Naționale. Locul al treilea, în topul general, la feminin (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii