Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal După primul punct, a venit și prima victorie pentru CSM Constanța DivA în turneul play-off de tineret (GALERIE FOTO)

ro

25 Mar, 2023 16:11 1406 Marime text
  • Tânăra echipă din Constanța a învins ACS HC Buzău 2012 DivA (a doua clasată).
 

După ce, în etapa a cincea a turneului play-off de tineret al Diviziei A, a înregistrat primul punct, 29-29 (12-12) în deplasare cu CS Dinamo București DivA, în runda a șaptea pentru CSM Constanța DivA a venit și prima victorie.

A fost un succes prețios pe teren propriu (meciul jucându-se la Năvodari) contra ACS HC Buzău 2012 DivA (a doua clasată), elevii lui Enis Murtaza impunându-se cu 39-36 (17-20). Pentru CSM Constanța DivA au evoluat: Preda - Murtaza 11 goluri, Rareș Ștefan 10, Vlase 8, Caluda 3, Neculai 2, Simion 2, Pușcașu 2, Mușetescu 1 și Cumpănașu. „Handbaliștii CSM Constanța DivA au evoluții tot mai bune, de la meci la meci. Echipa antrenată de Enis Murtaza a obținut prima victorie în turneul Play-Off Tineret al ligii secunde. Felicitări băieților și staff-ului, după ce s-a impus în meciul cu HC Buzău DivA! Roadele muncii depuse la echipele de juniori se văd, iată, și la acest nivel!“, este mesajul clubului de pe litoral.
  
Cu patru puncte acumulate până acum, CSM Constanța DivA ocupă locul patru, penultimul, în clasament. În etapa următoare (a opta), de la finele acestei săptămâni, formația constănțeană are liber, urmând să joace duminică, 2 Aprilie, în deplasare cu CSA Steaua București DivA.  
 
A doua reprezentantă a județului Constanța în Divizia A, CS Medgidia, care joacă însă în turneul de promovare, a pierdut în ultima etapă (prima din retur), acasă cu CSM Reșița, scor 30-35. „Deși a condus la pauza cu 17-15, echipa noastră n-a mai avut putere să ducă meciul în favoarea ei. Antrenorul Adrian Georgescu spune că atitudinea băieților lui de pe teren a fost definitorie în acest meci: «A fost un meci în care nu au avut atitudine și suficientă implicare. Înțeleg multe greșeli, dar astăzi nu pot să felicit pe nimeni. Sunt dezamăgit, dar le mulțumesc oamenilor din public, care au fost din nou, alături de noi»“, este mesajul clubului din Medgidia.
 
Partida a contat pentru etapa a opta, iar în runda a șaptea CS Medgidia a remizat, tot acasă, cu CSM Alexandria, 35-35 (19-18). Handbaliștii noștri au reușit un egal cu CSM Alexandria, după un meci bun, în fața unei echipe omogene, care a activat anul trecut în Liga Națională. Partida a fost mereu strânsă, iar băieții noștri au reușit la pauză să intre în avantaj, scor 19-18. Din păcate, n-au putut împinge meciul în favoarea lor, deși și-au dorit foarte mult victoria. «Medgidia a făcut un joc bun. Băieții s-au ridicat la așteptările noastre. Ținem pasul cu această competiție și sperăm să o facem din ce în ce mai bine», a spus Ionuț Deli-Iorga la finalele partidei“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
În clasament, echipa din județul Constanța ocupă poziția a șaptea (penultima), cu patru puncte în opt meciuri (o victorie, un egal și șase înfrângeri). Runda a noua îi rezervă CS Medgidia, ca adversar, liderul clasmentului (cu 24 de puncte), CS Universitatea Cluj, meciul jucându-se la Cluj-Napoca, duminică, 26 martie, de la ora 16.00.
 
În turneul play-off de promovare, primele două clasate vor accede în Liga Zimbrilor, iar echipele de pe locurile 3 și 4 vor disputa un turneu de baraj cu ocupantele locurilor 11 și 12 din primul eșalon.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Mari Solomon, CS Medgidia)
 

Citește și:
 
Handbal
CS Medgidia, prima victorie în turneul play-off de promovare (GALERIE FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii