Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia, prima victorie în turneul play-off de promovare (GALERIE FOTO)

ro

14 Mar, 2023 15:22 1375 Marime text


Echipa masculină de handbal CS Medgidia a înregistrat prima victorie în turneul play-off de promovare, după ce pierduse restul de patru meciuri jucate.

În etapa a cincea, formația pregătită de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga a întâlnit pe teren propriu ultima clasată, CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, de care a dispus cu 49-33 (20-18).

Antrenorii au stat cu sufletul la gură, după ce în prima repriza, băieții noștri și-au găsit mai greu ritmul, deși au intrat la vestiare, în avantaj, scor 20-18. Pauza le-a fost un sfeștnic bun «panterelor», care au reușit să se desprindă de formația din Oltenia și să încheie partida cu 49-33, este mesajul CS Medgidia.

 

După discuția avută la pauză, băieții au reușit să vină in a doua repriză cu un suflu nou, cu dorință de victorie, cu dorință de a fructifica fiecare minge. Avem o săptămână grea și trebuie neaparat să urcăm în clasamentul acestui play-off, a spus Ionuț Deli-Iorga.

 
În clasament, CS Medgidia se află pe locul șase, cu trei puncte.
 
În etapa viitoare, va juca în deplasare, joi, 16 martie, cu CS Politehnica Iași (locul 7, fără niciun punct), iar în runda a șaptea, ultima din tur, se va duerla la Medgidia cu CSM Alexandria (locul 5, cu 9 puncte).

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii