Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța s-a calificat în grupele EHF European League, după ce a eliminat finalista ultimei ediții

ro

03 Sep, 2023 10:36 1088 Marime text
Foto: CSM Constanța

CSM Constanța a reușit să obțină o calificare memorabilă în grupele EHF European League, chiar pe terenul finalistei din sezonul trecut, Fraikin BM Granollers.
 
Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au obținut o victorie cu 20-18 (14-10), refăcând astfel diferența din prima manșă, când spaniolii s-au impus cu 29-27! Dramatismul a atins cote maxime în Palau d’Esports din Granollers, pentru că totul s-a decis la aruncările de departajare, iar CSM a câștigat cu 5-4, scor final 25-22.
 
Dani Vasile a apărat prima aruncare, a lui Torriani, iar Căbuț, Aliokhin, Nistor, Stankovic și Ravnic au transformat cu sânge rece în poarta lui Rodriguez. Iar asta, după o repriză secundă fabuloasă, în care CSM Constanța a rezistat presiunii uriașe a gazdelor. S-a apărat incredibil și a avut un portar în zi de grație în Dani Vasile, autor a 14 parade (procentaj 43,75%).
 
„Aplauze și pentru ceilalți băieți, care au marcat, s-au apărat, au pus osul la bătaie, pentru un rezultat de excepție: Ravnic 8 goluri, Aliokhin 7, Nistor 2, Căbuț 2, Drăgan 1, Caba 1, Komogorov 1, Nikolic 1, Mourino 1, Stankovic 1, Vegar, Chikovani, Andrei, Ilie și Rusu. Nici eliminarea lui Chikovani din minutul 37 nu a înfrânt determinarea băieților noștri, care au dat dovadă de CARACTER și s-au bătut admirabil pentru o CALIFICARE ISTORICĂ! Felicitări, jucătorilor, staff-ului și tuturor celor care au pus umărul la acest rezultat! Am încins Hora Bucuriei în Spania! Ne gândim de acum la grupa cu Sporting Lisabona, Tatabanya și Chrobry Glogow, care începe în 17 Octombrie! Un regal handbalistic, cu 6 meciuri, dintre care 3 la Sala Sporturilor! Hai, Constanța! Hai, România!”, este mesajul de pe site-ul CSM Constanța.
 
Citește și:

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii