Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, pe locul doi în Liga Națională, după victoria cu CSM București (GALERIE FOTO)

ro

24 Sep, 2023 21:23 1647 Marime text


Echipa masculină de handbal CSM Constanța a susținut astăzi, 24 septembrie 2023, meciul din etapa a cincea a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu CSM București.

Într-un meci dificil, contra unei echipe în formă, care câștigase tot în primele patru etape, formația de pe litoral a reușit să câștige, scor 28-26 (13-13), administrându-i astfel prima înfrângere stagională echipei bucureștene.

Antrenorii gazdelor, George Buricea și Ionuț Pușcașu, au mizat pe Vasile, Rusu - Andrei 6 goluri (3x7m), Drăgan 4, Ravnic 4, Komogorov 3, Stankovic 2(2), Aliokhin 2, Nistor 2, Ilie 2, Mourino 2, Chikovani 1, Caba, Vegar, Nikolic și Căbuț.
 

Victorie pentru CSM Constanța, după un meci de mare luptă cu CSM București la Sala Sporturilor!
 
Duelul din etapa a 5-a a Ligii Zimbrilor a avut toate ingredientele unui derby: handbal de calitate, suspans, atmosferă incendiară în tribune și spectacol, ambele echipe dând totul pe teren până la final. A câștigat Constanța, care a gestionat mai inspirat și cu mai multă tărie de caracter ultimele minute.

Vasile a fost încă o dată "înger păzitor" pentru poarta noastră, Ravnic a lovit necruțător pe contraatac, Andrei a fost mână sigură la 7 metri, iar Ilie a finalizat o aeriană la ultima fază a meciului!
 
Rămânem neînvinși și bifăm a 3-a victorie în 5 etape! Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim, spectatorilor pentru susținere! Ați fost senzaționali! Urmează un nou derby, sâmbătă, 30 septembrie, la Baia Mare, cu Minaur. Hai, Constanța!, este mesajul clubului de la malul mării.


Cu 13 puncte acumulate în cinci meciuri, după patru victorii și un egal, CSM Constanța ocupă locul doi în clasament, după campioana Dinamo, care are punctaj maxim după cinci etape. Cele două formații sunt de altfel singurele neînvinse până acum.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)

Citește și:


Handbal
CSM Constanța a învins Steaua în deplasare. Diferența s-a făcut în ultimele zece minute
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george tilimbici 12 Nov, 2023 08:27 bravo Constanta este cea mai buna echipa