Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, o repriză senzațională pe terenul Füchse Berlin, deținătoarea EHF European League! (GALERIE FOTO)

ro

06 Mar, 2024 09:21 802 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța a încheiat campania europeană din sezonul 2023/2024 cu o evoluție solidă pe terenul lui Füchse Berlin, pe care a condus-o în primele 40 de minute ale meciului din Max Schmeling Halle!
 
Echipa germană s-a impus la final cu 35-31, după ce oaspeții au condus la pauză cu 19-16.  
 
CSM Constanța a făcut o prima repriză senzațională!
 

Vasile a apărat extraordinar, reușind multe parade din situație unu contra unu cu jucătorii lui Fuchse, iar în atac am marcat din toate pozițiile, de la 9 metri, din extreme, de pe pivot, dar și fructificând câteva contraatacuri devastatoare. Totul într-un ritm alert, cu adevărat de Bundesliga, pe care echipa noastră l-a impus partidei încă din primul minut! Băieții noștri au condus și cu 5 goluri, 14-9 în minutul 22, jocul foarte bun în apărare fiind completat de o eficacitate remarcabilă în atac, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Deținătoarea trofeului EHF European League a întors rezultatul de la pauză, într-o repriză secundă mult mai bună și a câștigat ultimul meci din Grupa a IV-a a competiției.
 

Băieții noștri au pierdut din energie, dar s-au bătut până la final cu valoroșii lor adversari, la care a strălucit interul stânga danez Lasse Andersson (15 goluri)! Echipa noastră părăsește competiția cu fruntea sus, după un parcurs de excepție, încheiat în Main Round, alături de adversari mult mai bine cotați. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor fanilor care ne-au susținut, acasă, dar și în deplasare! Tricolorul a fluturat și în această ultimă seară europeană, în tribunele arenei din Berlin, unde s-a scandat ”CSM Constanța” și “România”!, mai menționează clubul constănțean.

 
Mikalai Aliokhin a fost principalul marcator al CSM Constanța, cu 6 goluri, urmat de Ilie 3 goluri, Komogorov 3, Căbuț 3, Susanu 3, Stanković 3, Ravnić 3, Drăgan 2, Nistor 2, Chikovani 1, Nikolić 1 și Andrei 1. Vasile a încheiat meciul cu 9 intervenții. Au mai jucat Vegar, Caba și Rusu.
 
Pentru CSM Constanța urmează meciuri importante pe plan intern, în Cupa României, pe 20 martie 2024, la Turda, și în Liga Zimbrilor, pe 24 martie, la Focșani.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:

 
Handbal
Un nou meci cu Füchse Berlin. CSM Constanța, ultima reprezentație din actualul sezon al EHF European League
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii