Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, a noua victorie în campionat. După un an de absență, Leon Raso a revenit cu gol printre „delfini“ (GALERIE FOTO)

ro

20 Nov, 2022 13:25 1411 Marime text
 
Etapa a 12-a a Ligii Naționale, penultima din tur, i-a adus o nouă victorie formației masculine de handbal CSM Constanța, care a ajuns la cota de 28 de puncte, după nouă victorii, un egal și două înfrângeri până acum.

Formația antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu a întâlnit pe teren propriu SCM Politehnica Timișoara, de care a dispus cu 31-26 (17-14).

A 9-a victorie pentru CSM Constanța! Băieții lui George Buricea și Ionuț Pușcașu au câștigat duelul cu SCM Politehnica Timișoara, din etapa a 12-a a Ligii Zimbrilor și revin pe locul 2 în clasament.

CSM Constanța s-au impus cu 31-26 (17-14), după o repriză secundă dominată cu autoritate. Ionuț Nistor a fost omul de gol numărul unu al echipei, secondat de Ravnic și Komogorov, iar paradele reușite de Vasile și Rusu au dat un plus de siguranță echipei. A fost un meci în care CSM Constanța a încheiat pe banca tehnică cu Ionuț Pușcașu, George Buricea primind cartonașul roșu.
 
După un an de absență, cauzată de o accidentare gravă la genunchi și o recuperare de durată, Leon Raso a revenit cu gol la echipă!
 
Suporterii au creat o atmosferă de vis la Sala Sporturilor și au contribuit la un nou spectacol sportiv de calitate. CSM Constanța va juca în etapa următoare, sâmbătă 26 Noiembrie, în deplasare, cu CSM Odorheiu Secuiesc.

 
Au evoluat: Vasile, Rusu, Preda - Nistor 8 goluri, Ravnic 6, Komogorov 6, Drăgan 4, Stankovic 2, Chikovani 2, Ilie 1, Raso 1 (1), Ștefan 1, Nikolic, Caba, Susanu.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii