Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haltere CSM Constanța Surorile Gabriela și Adelina Petcu, pe podium la Bascov. Au fost selecționate în programul „Speranțe Olimpice“

ro

13 Mar, 2024 12:02 554 Marime text


Sala Polivalentă din Bascov (Argeș) găzduiește, în perioada 12-15 martie 2024, Campionatele Naționale de haltere juniori I (Calificări) - Cupa României și Competiția de selecție pentru juniori III.
 

Tinerii halterofili de la CSM Constanța (antrenați de Aurel Tătaru) își doresc rezultate cât mai bune, care să le permită calificarea în fazele următoare ale competițiilor, este emsajul clubului constănțean.

 
Primele care au intrat în competiție au fost surorile Petcu, ambele urcând pe podium.
 
Gabriela Petcu s-a clasat pe poziția a doua la categoria 36 de kg, iar Adelina Petcu a ocupat locul al treilea la categoria 28 kg.
 
Ambele sportive de la CSM Constanța și-au asigurat prezența în competiția rezervată juniorilor III (9-12 ani), fiind selecționate în programul „Speranțe Olimpice“, alături de cele mai bune sportive din țară.
 
La juniori III participă 75 de sportivi (28 fete și 47 băieți), legitimați la 17 cluburi, în timp ce, la juniori I U20, vor intra in concurs 149 de sportivi (59 de fete și 90 de băieți), legitimați la 28 de cluburi.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Haltere)
 
Citește și:

 
UPDATE. CSM Constanța
Pe podium! Micile sportive Adelina și Gabriela Petcu, surori, au moștenit pasiunea pentru haltere a tatălui lor (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii