Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, mesaj emoționant „55.000 de suflete tricolore în tribune, voi veți fi mereu «Generația de Aur» a României!“ (GALERIE FOTO)

ro

26 May, 2024 12:00 585 Marime text

 
Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța și liderul Generației de Aur, a postat un mesaj emoționant după ultimul meci susținut de tricolorii din această generație de excepție a fotbalului românesc.
 
Generația de Aur a întâlnit pe Arena Națională din București o echipă formate din staruri mondiale, iar România a câștigat cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.
 
Suporterii care au umplut stadionul, stabilind un nou record de asistență pe Arena Națională, au creat o atmosferă senzațională la meciul de adio al Generației de Aur.
 

Fericit să fiu din nou pe teren, după 30 de ani, alături de colegii cu care am trăit cele mai mari bucurii la echipa națională!

55.000 de suflete tricolore în tribune, voi veți fi mereu "Generația de Aur" a României!, este mesajul lui Gheorghe Hagi.

 
Imaginile au fost preluat de pe pagina de Facebook „Gheorghe Hagi“.
 
Citește și:

 
LIVE TEXT
Generația de Aur, victorie în meciul de adio. Spectacol și emoții! Un stadion plin, pentru o echipă de neuitat (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii