Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Sepsi OSK - Farul Constanța 1-1 „O primă repriză - zero, după a doua parte meritam să câștigăm“

ro

05 Apr, 2024 23:27 1123 Marime text


Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța au remizat la Sfântu Gheorghe, 1-1, în etapa a treia din play-off.

În prima repriză, Farul nu s-a regăsit, fiind dominată de un adversar ai cărei jucători au făcut un presing avansat, au fost primii la minge și au câștigat marea majoritate a duelurilor, dar după pauză lucrurile s-au îmbunătățit în tabăra constănțeană, iar Farul a ratat mai multe situații mari și implicit victoria.

La final, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a declarat, printre altele, la microfonul Digi Sport:  

O primă repriză - zero, după a doua repriză meritam să câștigăm. Așa văd eu lucrurile. În prima repriză, inexplicabil, au stat pe teren, atât ofensiv, cât și defensiv. În a doua repriză, a fost mai bine. Cât de cât, am mai făcut o presiune, am avut și posesie. Am încercat să jucăm, au venit și ocaziile. Au avut și ei, au fost goluri, n-au fost, ce să zic (n.r. Sepsi OSK a avut două goluri anulat cu VAR). Dimineață, le-am arătat jucătorilor, pe imagini, principiile noastre. Avem indentitate, trebuie să muncești cu principiile. Toată lumea în aceeași direcție. Nu unul stă și altul... Nu unul e în vacanță și altul muncește, unul face, iar altul nu înțelege. Sunt bulversat de prima repriză. Inexplicabil! Am pregătit lucrurile cum trebuie, știam de sistemul loc. Am analizat, știam ce trebuia să facem, doar că în prima repriză n-am făcut nimic.        

Despre Louis Munteanu, care s-a arătat la final foarte dezamăgit de ratările sale, cerându-și scuze pentru ele:

El trebuie să fie dezamăgit de prima repriză, că n-a făcut presiune deloc. El și toți ceilalți. Sunt trei în față și au această responsabilitate, atacanții fac presiune. Mijlocașii recuperează și interceptează mingi, fundașii câștigă dueluri. E simplu. Dar ele trebuie făcute. Dacă nu le faci așa, ne facem că jucăm. În ce privește ratările lui Louis, e uman, face parte din joc, o dată îți intră, o dată nu. N-are de ce să fie dezamăgit de ele, că a doua repriză chiar a fost foarte bun.  


Despre lupta pentru cupele europene:

Până la urmă, e un punct,am jucat în deplasare, puteam să câștigăm, dar să și pierdem. Așa e la fotbal. Vom vedea. Vom analiza. Sunt meciuri multe, toate foarte grele. Dar nu trebuie să jucăm cum am făcut-o în prima repriză.  

   
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Egal între Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Farul Constanța, după un meci cu multe ocazii de gol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii