Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după FC Urartu - Farul Constanța 2-3 „Prima repriză a fost a lor, a doua a noastră. Important era să ne calificăm“

ro

04 Aug, 2023 09:40 1421 Marime text


Farul Constanța, campioana României, s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, după o dublă victorie cu 3-2 contra campioanei Armeniei, FC Urartu, în turul doi preliminar.

În meciul decisiv, din Armenia, Urartu a condus cu 2-0 în minutul 47 (scor la care era calificată), însă Farul a avut o revenire de senzație, câștigând cu 3-2 și asigurându-și calificarea în etapa următoare.

Îmi felicit echipa. A trebuit să ne adaptăm, într-o zi, la clima de aici și la terenul de joc. Am început jocul destul de slab tactic. Adversarul a făcut-o mult mai bine ca noi. L-am lăsat să paseze și să combine, cu toate că știam că e punctul lor tare. Am încercat apoi să schimb lucrurile, să le pun la punct, așa cum am jucat acasă. Cred că acolo a stat secretul, în sistemul pe care l-am schimbat, am fost mult mai agresivi, am făcut presiune în jumătatea adversă și i-am pus în dificultate. Am întâlnit o echipă foarte bună, care ne-a pus creat probleme și aici, și la noi acasă. Dar acesta e fotbalul. Prima repriză a fost a lor, a doua a noastră. Important era să facem rezultat și să ne calificăm. Felicitări echipei, mai puțin mie, pentru începutul de meci, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.    

 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:


Condusă cu 2-0, Farul Constanța a învins cu 3-2 FC Urartu și s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii