Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Farul - FCSB 0-1 „Penalty inventat! Din simulare, a fost penalty. Dacă și acasă suntem arbitrați așa...“

ro

18 Sep, 2023 01:14 2298 Marime text


Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, campioana României, s-a referit după meci, la Prim Sport, la faza care a decis învingătoarea în partida de la Ovidiu cu FCSB, câștigată de oaspeți cu 1-0, după un penalty acordat eronat.

Pe de altă parte, Hagi a vorbit și de evoluția Farului și cum ar fi trebuit să joace „marinarii“ pentru a câștiga.  

S-a depășit orice lucru care poate exista. Cel puțin așa sunt informat, așa mi s-a zis, conducerea a fost sus. Sper să iasă și să vorbeacă, dacă e așa cum mi s-a transmis. Practic, era simulare, și din simulare a fost penalty. Și cu VAR, și cu toate. Ce am primit din tot stadionul e că a fost o simulare clară și s-a dat penalty.

În rest, am transmis echipei că nu mi-a plăcut, trebuia să jucăm mult mai bine, să fim noi, să ieșim la joc și să facem mult mai mult. Cred că puteam să-i batem, puteam câștiga lejer dacă eram noi. Am făcut un meci destul de bun, dar nu cum îmi doresc eu.  Trebuia să marcăm și să nu primim gol.

Am primit cartonaș galben la primul fault, ei au primit 100 de faultri, noi niciunul. Și am jucat acasă. Dacă și acasă suntem arbitrați așa...  Penalty inventat, ce mai poate fi? Scuzați-mă, cu VAR! Înseamnă că există ceva și eu sunt depășit de situație. Așa vă vreau să vorbesc pe partea mea, tehnică, și să fi văzut echipa mult mai bună. Trebuia să avem mai multă răbdare, să pasăm mai mult.

Când joci cu o echipă de talia FCSB, e clar că trebuie să marchezi ca să speri la rezultat. Trebuie să mergem înainte și să fim mult mai ateți, la toate detaliile. Însă, din ce am văzut în seara asta, cred că s-a pierdut campionatul, nu avem nicio șansă. Oricum, nici nu aveam acest  obiectiv. Acum stăm să evaluăm play-off-ul. Dacă acasă primim ce am văzut astăzi, vă dați seama cât de greu poate fi. Dar asta e, mergem înainte, a declarat Gheorghe Hagi.   


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


LIVE TEXT
Superliga 2023/2024. FCSB a învins Farul Constanța la Ovidiu dintr-un penalty controversat! (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii