Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, după Farul Constanța - FC Botoșani 1-1 „Am atacat din minutul 1 până când am marcat, iar apoi totul s-a stins“

ro

06 Nov, 2023 10:07 1177 Marime text


Campioana României, Farul Constana, nu a reușit să învingă pe teren propriu nici ultima clasată, FC Botoșani, meciul din etapa a 15-a a Superligii, ultima din sezonul regular, încheindu-se la egalitate, 1-1.

„Marinarii“ au deschis scorul prin Artean, în minutul 61, iar „lantern roșie“, fără victorie până acum în actualul campionat, a marcat pentru remiză în minutul 89, grație lui Dican.

Acesta e fotbalul, mereu e ceva Imprevizibil. E o necunoscută. Cred că puteam face mai mult, puteam fi mai concreți, pentru că am dominat meciul. Dar am făcut iar două - trei greșeli defensive. Am atacat din minutul 1 până am marcat, iar apoi totul s-a stins. Cei care au intrat n u au adus nimic, iar cei care au rămas au refuzat pur și simplu să joace, să facă o construcție, să paseze. E greu să înțeleg. Le-am spus și lor. E inadmisibil acest lucru, cu atât mai mult cu cât jucam și acasă. De ce joci 75 de minute, iar apoi pur și simplu te retragi? Și, chiar și așa, măcar să te aperi și să pleci pe contraatac. În această situație, adversarul a venit ușor-ușor, ne-a împins. N-am fost concentrați, n-am avut responsabilitate. Să iei gol în ultimele minute… Dar așa e fotbalul, mergem înainte, nu avem ce face. Știm că ne așteaptă un an foarte dificil. Nu mai e ca sezonul anterior sau celălalt. Trebuie să reflectăm, să ne trezim, să ne unim și să fim noi. Nu știu ce s-a întâmplat din vară și până acum, dar de când sunt antrenor n-am avut atâtea accidentări. Atâția jucători, o săptămână da, două nu, șapte nu, ăla nu. Joacă un meci, șapte stă, o lună stă. Astăzi, opt jucători în afara terenului. Trebuie să mă adaptez, să găsesc soluții, dar parcă ceva nu merge, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.  


Echipa de pe litoral este la al treilea meci la rând jucat pe teren propriu în care nu câștigă, remizând de fiecare dată (cu U Cluj, UTA și FC Botoșani).

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


UPDATE. Superliga 2023/2024
Campioana Farul Constanța, doar egal pe teren propriu cu FC Botoșani, ultima clasată! (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii