Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Superliga 2023/2024 Campioana Farul Constanța, doar egal pe teren propriu cu FC Botoșani, ultima clasată! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

05 Nov, 2023 18:03 1645 Marime text


Farul Constanța, campioana României, a bifat astăzi, 5 noiembrie 2023, al treilea meci la rând pe teren propriu în Superligă în care nu câștigă, după 1-1 cu ultima clasată, FC Botoșani, formație care încă nu a reușit să câștige până acum în acest sezon.

Ultimele trei partide de la Ovidiu în campionat s-au încheiat cu tot atâtea remize.

Golurile meciului cu FC Botoșani au fost înscrise de Artean (61), respectiv Dican (89).

O partidă în care Farul a dominat în totalitate, a avut nu mai puțin de 18 situații de a marca, dar nu a făcut-o decât o singură dată, prin Artean, în min.61. Și cum ocaziile se răzbună, în min.89 Dican a reluat în poartă în urma unui corner și a stabilit rezultatul final, unul nemeritat după aspectul general al partidei, se arată pe site-ul oficial al Farului.


Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - M.Popescu, Latie, Boli, Dussaut (83 Queiros) - Borgnino (65 Rivaldinho), Artean, Grameni (65 Sîrbu) - Mazilu (65 Banu), L. Munteanu, Budescu (83 Gustavo). Rezerve: Buzbuchi - N. Popescu, Da Costa, Sali.

Botoșani (antrenor, Andrei Patache): Ducan - Benzar (72 Șeroni), Kupa, Pius, Dragu - Petro, Dican, Florescu - Mouaddib (72 Essono), Ilicic, Cărăușu (61 David). Rezerve: Ureche - Adams, Creț, Cioiu, Casap, Sadiku.

Nu mai suntem concreți și limpezi ca anul trecut. Trebuia să știm să gestionăm un 1-0. Cei care au intrat de pe bancă nu au adus nimic în plus. Să luăm gol din fază fiză… Noi marcăm un gol și nu mai jucăm, nu mai pasăm. Cred că e lipsă de responsabilitate, le-am spus și lor. Avem nouă accidentați, trebuie să găsim formule de joc. În ultimele trei meciuri acasă am făcut trei egaluri, trebuia să câștigăm, a declarat la final Gheorghe Hagi.    



Știrea inițială

Farul Constanța, campioana României, susține astăzi, 5 noiembrie 2023, meciul din etapa a 15-a, ultima din turul sezonului regular al Superligii 2023/2024, întâlnind pe teren propriu FC Botoșani, ultima clasată.

„Marinarii“ se află pe locul 7, primul sub linia play-off-ului, cu 20 de puncte, dar la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 6 și 5.

În 14 meciuri, echipa de pe litoral a înregistrat șase victorii, două egaluri și șase înfrângeri, golaveraj 20-22, venind după trei meciuri în care nu a mai câștigat (două egaluri acasă și un eșec în deplasare, cu CFR Cluj).

De cealaltă parte, FC Botoșani încă nu a cunoscut gustul victoriei până acum în acest campionat, având două șase puncte, după șase egaluri și opt înfrângeri în 14 meciuri, golaveraj 13-29.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a început meciul cu: Aioani – M. Popescu, Larie (cpt.), Boli, Dussaut (84 Gustavo Marins) – Borgnino (66 Banu), Artean, Grameni (66 Sîrbu) – Mazilu (66 Rivaldinho), L. Munteanu, Budescu (84 Queiros).

Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Queiros, Gustavo Marins, N. Popescu, Banu,  Sali, Rivaldinho, Gustavo Costa.

Lovitura simbolică de start a fost dată de fostul fotbalist farist Marian Dumitru.

 
UPDATE:

În minutul 26, mijlocașul Farului Andrei Artean a înscris, dar golul a fost anulat, în urma analizei VAR, pentru ofsaid.  

UPDATE:

S-a încheiat prima repriză, scorul este 0-0.

UPDATE:

A început repriza a doua.

UPDATE:

În minutul 61, Farul a marcat pentru 1-0, prin Artean.

UPDATE:

În minutul 89, FC Botoșani egalează, 1-1, în urma unei lovituri de colț, prin Dican! La faza anterioară, oaspeții trimiseseră balonul în bară, prin Eduard Florescu. 

UPDATE:

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1! În urma acestei remize, Farul urcă pe loc de play-off, 6, în clasamentul intermediar. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Superliga 2023/2024. Farul Constanța - FC Botoșani
Hagi - „E momentul să vină victoria pe care ne-o dorim cu toții“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii