Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:48 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gloria Albești, reprezentanta județului Constanța la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a

ro

17 Jul, 2020 19:32 2807 Marime text
  • CS Năvodari, Viitorul Fantanele și CS Agigea au comunicat că nu pot îndeplini condițiile prezentate în protocolul medical aprobat de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.

Județul Constanța va fi reprezentat la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a de echipa Gloria Albești, a decis Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Constanța.


Stimati parteneri, datorita situatiei starii de urgenta, AJF Constanta a inghetat competitiile fotbalistice din anul competitional 2019-2020 astfel: Liga 4 (loc 5-18), Liga 5, Liga 6, competitiile de copii si juniori.

Pentru locurile 1-4 din Liga 4, datorita diferentei de minim 3 puncte dintre primele 4 clasate, am propus disputarea unui campionat de tip Play-Off organizat pe teren neutru.

La sedinta organizata de AJF Constanta, cu participarea celor 4 echipe din Play-Off: CS Navodari , CS Viitorul Fantanele, CS Agigea, CS Gloria Albesti, s-a prezentat protocolul medical aprobat de Ministerul Turismului si Sportului si Ministerul Sanatatii. Protocolul cuprinde conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru reluarea fotbalului amator.

Astfel un numar de 3 echipe dupa cum urmeaza: CS Navodari, CS Viitorul Fantanele si CS Agigea au comunicat faptul ca nu pot indeplini conditiile prezentate in protocol. Enumeram probleme prezentate:

-lipsa fondurilor financiare pentru efectuarea testelor;
-lipsa fondurilor financiare pentru intrare in cantonament;
-majoritatea sportivilor desfasoara activitati profesionale si timpul nu le permite sa participe la intreg procesul medical care sta la baza protocolului;
-lipsa fondurilor materiale ce impun respectarea protocolului medical.

Urmare a acestor decizii, comitetul de urgenta al AJF Constanta declara echipa CS Gloria Albesti ca reprezentanta a judetului Constanta la barajul de promovare in Liga 3 in zona 7, alaturi de echipele ce vor reprezenta judetele Tulcea si Buzau, se arată într-un comonuicat al AJF Constanța.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii