Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică ritmică Sportivele de la CSS1 Constanţa, pe podium şi la Cupa „Irina Deleanu“

ro

26 May, 2021 00:00 3395 Marime text
  • La evenimentul din Bucureşti, gimnastele de la CSS1 Constanţa au evoluat şi în concursul destinat exclusiv sportivelor din România, şi în competiţia internaţională.   
 
Ediţia a 20-a a Cupei „Irina Deleanu” la gimnastică ritmică, întrecere care s-a disputat la Sala Polivalentă din Bucureşti, a adus în concurs un număr de sportive din întreaga lume. Printre acestea s-au numărat şi reprezentantele Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa.
 
Evenimentul a debutat cu turneul „Irina Deleanu” destinat exclusiv sportivelor din România, la care CSS1 Constanţa a participat cu şase gimnaste cu vârsta cuprinsă între 10 şi 14 ani, care au obţinut trei medalii de aur şi una de argint prin: Bianca Niculae, Cristina Halep şi Delia Stîngă. De asemenea, graţie unor evoluţii apreciate, Daria Vasilescu, Izabela Tilincă şi Emma Diaconu au ocupat şi ele locuri aproape de podium.
 
În competiţia internaţională, CSS1 Constanţa a participat cu cele mai bune două junioare (Iulia Caraman şi Beatrice Ristea), care au obţinut clasări foarte bune pentru prima lor competiţie de o astfel de anvergură.
 
„Le felicităm pe toate şi le urăm succes în continuare! Mulţumim organizatorilor, care au făcut faţă cu brio acestui maraton al competiţiei, sponsorilor, arbitrilor, părinţilor, fotografilor şi tuturor celor implicaţi!”, se arată pe pagina de Facebook a CSS1 Constanţa.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai mute imagini de la competiţie. Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanţa)   
 
Citeşte şi:
 
Sportivele de la CSS1 Constanța și Victoria Cumpăna, noi rezultate frumoase la gimnastică ritmică

„Fetele au evoluat foarte bine“
CSS1 Constanţa a cucerit şase medalii la Campionatul Naţional de gimnastică ritmică (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii