Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:21 05 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fetele au evoluat foarte bine“ CSS1 Constanţa a cucerit şase medalii la Campionatul Naţional de gimnastică ritmică (galerie foto)

ro

25 Jun, 2019 00:00 1962 Marime text

Pentru al doilea an consecutiv, Sala Sporturilor din Constanţa a fost gazdă pentru Campionatul Naţional de gimnastică ritmică rezervat junioarelor mici (9-12 ani), iar Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa a obţinut rezultate deosebite, urcând de şase ori pe podium.

Echipa de junioare 2, formată din Iulia Caraman, Bianca Niculae, Daria Vasilescu, Beatrice Ristea şi Cristina Halep (profesor Mariana Paris) a cucerit medalia de bronz. De asemenea, Beatrice Ristea a luat aur pentru exerciţiile cu panglica şi coarda şi argint la individual compus. Alte două medalii au fost de bronz şi le-au revenit Cristinei Halep (la măciuci) şi Iuliei Caraman (la coardă). Cristina s-a clasat şi pe locul şase la individual compus, iar, la aceeaşi secţiune, Iulia a ratat de puţin podiumul, fiind a patra. CSS1 Constanţa a mai fost reprezentat la aceste Naţionale de o sportivă (la junioare 3), Izabela Tilincă (profesor Şuiza Cerbula), care, deşi nu a urcat pe podium, a avut evoluţii apreciate, cu atât mai mult cu cât s-a aflat la prima ei competiţie!

Directorul CSS1 Constanţa, prof. Magda Rusu, a apreciat realizările micilor gimnaste constănţene. „Fetele au evoluat foarte bine, fiind în progres pe toate planurile, atât ca evoluţie, cât şi ca număr de medalii obţinute. Organizarea competiţiei a fost ireproşabilă“, a precizat prof. Magda Rusu.  

La Naţionalele de la Constanţa au participat 120 de sportive, de la 16 cluburi și asociații sportive din țară: Olimpia București, CSA Steaua București, CS Sportul Studențesc, UNEFS Bucureşti, CS Triumf Bucureşti, CSS1 Constanţa, ACS Transilvania Brașov, CSM Arad, CSM Cluj Napoca, CSS Reșița, LPS Sas Adalbert din Târgu Mureș,CSS1 Timișoara, CSS 2 Baia Mare,CSM Ploiești, LPS Bihor Oradea şi LPS Unirea Iași. Întrecerea a fost organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică, în parteneriat cu Direcția Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanța şi CSS1 Constanţa.  

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Rezultate deosebite pentru CSS1 Constanţa la gimnastică ritmică, la Naţionalele de junioare mici şi la Naţionalele şcolare (galerie foto)

Ti-a placut articolul?

Comentarii