Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:37 26 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică aerobică Reprezentanți ai CS Farul și CSS1 Constanța, pe podium la Campionatul European. România, 11 medalii (galerie foto)

ro

20 Sep, 2021 10:28 1311 Marime text
  • Cea mai medaliată gimnastă de la competiția din Italia a fost Teodora Cucu, aceasta urcând pe podium la toate probele în care a concurat.
 
 
Evoluții foarte bune pentru componenții loturilor României de gimnastică aerobică la ediția a 12-a a Campionatului European din Italia, de la Pesaro.
 
Tricolorii au obținut 11 medalii, cinci la seniori (aur la grup, argint la echipe și trio, bronz la individual feminin și aerobic dance), și șase la juniori (aur la aerobic dance, argint la echipe, grup și trio, bronz la perechi și trio), la competiție fiind reprezentate și CS Farul Constanța, și CSS1 Constanța.

La seniori, de la CS Farul au evoluat Teodora Cucu, Mihai Popa, Gabriel Bocșer, Daniel Țavoc, Alina Radu, Sandra Dincă și Bianca Becze, iar la juniori Leonard Manta. Reprezentantul CSS1, la juniori, a fost Mădălin Boldea.
 
Componenții delegației României au fost însoțiți de antrenoarele Mădălina Ciovee, Laura Cristache și Cristiana Spînu, de arbitrele Alina Drăgan, Cristina Dulgheroiu și Ramona Haidu, șef de delegație fiind Marcela Fumea.
 
Cea mai medaliată gimnastă de la competiția din Italia a fost Teodora Cucu, aceasta urcând pe podium la toate probele în care a concurat: aur la grup (împreună cu Gabriel Bocşer, Daniel Ţavoc, David Gavrilovici şi Mihai Alin Popa), argint la trio (împreună cu Daniel Ţavoc și David Gavrilovici) și bronz la individual.

În proba de Aerobic Dance au urcat pe treapta a treia a podiumului Sarmiza Niculescu, Alina Radu, Sandra Dincă, Steliana Stoenescu, Flavia Sentea, Andreea Șotângă, Bianca Becze și Roberta Pleșa.
 

Considerată o gimnastă care inspiră generația viitoare și publicul larg, Teodora Cucu a primit trofeul Shooting Star de la Smart Scoring, a informat Federaia Română de Gimnastică.

 
La juniori, Mădălin Boldea (antrenoare, Cristiana Spînu) a obținut aurul la Aerobic Dance și argintul la echipe și la trio.
 

Trei medalii a cucerit și Leonard Manta (antrenoare, Cristina Dulgheroiu): argint pe echipe și la grup și bronz la trio.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSS1 Constanța, Federația Română de Gimnastică, Cristiona Dulgheroiu) 

Ti-a placut articolul?

Comentarii