Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea, de la CS Farul Constanța, aur cu România la Cupa Elveției (galerie foto)

ro

02 Nov, 2019 12:18 3439 Marime text
Concursul internațional de gimnastică feminină Cupa Elveției Under-13 i-a revenit echipei României, care a fost formată din sportive ale programului național „Țară, țară, vrem campioane!“: Ana Maria Bărbosu, Amalia Puflea, Sabrina Maneca Voinea, Ioana Danciu și Roberta Radu.
 
Formația tricoloră a depășit pe podium Franța și Germania.

Sabrina Maneca Voinea este de la CS Farul Constanța, unde este pregătită de mama sa, Camelia Voinea, coregraf fiind Gabriela Păun.

O echipă frumoasă. Echipa noastră! Gimnastele și antrenorii «Țară, țară, vrem campioane!» au motive de bucurie. Iar noi alături de ei. Echipa României a câștigat ediția din acest an a Cupei Elveție U13, impunându-se în fața Franței, Germaniei și țării gazdă.

Echipa formată din Ana Maria Bărbosu, Amalia Puflea, Sabrina Maneca Voinea, Ioana Danciu și Roberta Radu a acumulat 153.950 puncte.

Ana Maria Bărbosu este cea mai completă gimnastă a competiției, ocupând primul loc în clasamentul la individual compus. Pe podium i-a fost alături și Amalia Puflea, pe treapta a treia. Sabrina Maneca Voinea a terminat pe locul 4, în timp ce Ioana Danciu și Roberta Radu pe 7, respectiv 8. Felicitari, fetelor!

O echipă nu ar fi completă fară antrenori și întreg staff-ul. Așadar, felicitări antrenorului coordonator, Lucian Sandu, și întregii echipe tehnice - Raluca Bugner, Camelia Voinea și Dan Potra! Angela Cacoveanu și Daniela Trandafir au făcut parte din brigada arbitrelor, se arată pe pagina de Facebook „Lotul feminine de gimnastică al României“.

 
Sursa foto: Facebook (Lotul feminine de gimnastică al României)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii