Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnasta din Constanța Sabrina Maneca Voinea și Amalia Puflea, pregătire în Elveția

ro

09 Jan, 2024 13:45 1353 Marime text
 
 
Cea mai bună gimnastă a României în 2023, desemnată, în urma rezultatelor, de Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică, Sabrina Maneca Voinea (CS Farul Constanța - CSM Constanța) participă, în această perioadă, la un stagiu de pregătire în Elveția, la Macolin.
 
Sportiva din Constanța și o altă gimnastă din România, Amalia Puflea, însoțite de antrenorii Camelia Voinea (mama Sabrinei și cea care o pregătește) și Cristian Moldovan, se pregătesc împreună cu componenții loturilor Elveției.
 

Mulțumim Fundației “Casa Campionilor” și COSR pentru susținerea financiară a cantonamentului. Componente ale lotului național de la București, Ioana Stănciulescu (n.r. și ea din Constanța) și Antonia Duță nu au făcut deplasarea din motive medicale. Ioana a fost operată, iar Antonia a început recuperarea, este mesajul Federației Române de Gimnastică.

 
Sabrina Maneca Voinea și Amalia Puflea fac parte din programul „Țară, țară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom.
      
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)
 
Citește și:

 
Sabrina Maneca Voinea, din Constanța, desemnată cea mai bună gimnastă a anului 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii