Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi şi Ciprian Marica, alături de participanţii la etapa finală, de la Constanţa, a campionatului MAI la minifotbal (galerie foto)

ro

01 Oct, 2018 10:37 2865 Marime text
La Constanţa s-a desfăşurat, timp de trei zile, etapa finală a campionatului Ministerului Afacerilor Interne la minifotbal.

Au participat opt echipe din structurile MAI: IPJ Cluj, IPJ Sibiu, IPJ Iaşi, IPJ Timiş, IPJ Vrancea, ISU Călăraşi, DGPI şi IJJ Harghita.

Finalele au fost găzduite de terenul sintetic al hotelului Iaki din Mamaia.

Pe parcursul întrecerii, alături de participanţii la competiţie au fost şi doi celebri oameni din fotbal, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, şi Ciprian Marica, cel care a preluat SSC Farul Constanţa.

Marele nostru Campion, Gică Hagi, ne-a facut o vizită surpriză în timpul desfășurării Campionatului de mini-fotbal de la Constanța! Mulțumim și pe această cale pentru sprijinul pe care ni l-a oferit, dar și pentru că și-a rupt din timpul său să ne onoreze cu prezența. Mulțumim Gică Hagi!, se arată pe pagina de Facebook Centrul Cultural al MAI.  

După ce au primit zilele trecute vizita marelui nostru campion Gheorghe Hagi, sportivii noștri au mai avut parte de o surpriză: Ciprian Marica s-a alăturat oficialităților locale la ceremonia de premiere a învingătorilor etapei finale a Campionatului M.A.I. la mini-fotbal. De-a lungul anului, Campionatul de minifotbal a reunit peste 1200 de sportivi iubitori ai sportului rege. Jucatorii internelor au avut ocazia să antreneze în competiție pe lângă calitățile fizice și psihice, lucrul în echipă, asumarea responsabilității în teren, autocontrolul, toate sub deviza fair-play-ului. Mulțumim sportivului român Ciprian Marica și domnului colonel Adrian Chelu, prim-adjunct la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, pentru că au fost alături de noi, mai menţionează sursa citată.

Echipele medaliate sunt:

- Locul I - echipa IPJ Sibiu, 
- Locul II - echipa IPJ Iași, 
- Locul III - echipa IPJ Timiș, 
- Locul IV- echipa IPJ Vrancea.

Premii speciale:

- Cel mai bun portar: Ionescu Andrei, IPJ Iași;
- Cel mai bun jucător: Chiru Bogdan, IPJ Sibiu; 
- Golgheterul turneului: Covrig Alin, IJJ Harghita.

Sursa foto: Facebook (Centrul Cultural al MAI)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii